Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Tom Boxer ft.Antonia - Morena Lady Gaga -Alehandro waka-waka ...................
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? david guetta- memories и оваа http://www.youtube.com/watch?v=Ayp1BMlSMDg песнава ја пуштаа во Сутоморе секоја вечер се играше на неа ја сакамммм
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Од Шакира Waka waka и од тоа црнчето исто за Светското првенство песната, ептен жива и убава песна! Мислам дека ако ги слушнам тие песни по 4-5 години ќе се сеќавам на ова лето и ќе ме вратат назад во времето
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Ова лето беше тапа на музички план,никакви песни да се немало.За разлика пред неколку години кога имаше стварно добри летни хитови,да ти е тешко да одбереш која е најдобра.Годинава го отупија со Airplanes,па Morena,Waka waka,Alehandro која од која по глупава.Па сега оваа на Еминем и Ријана,секаде ја слушам,како на сите да им е на рипит,кафичи,продавници,таксисти... Годинава немам летен хит.
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Секогаш кога ќе ја слушнам песната од Eminem & Rihanna - Love the way you lie.... ќе ме потсеќа на ова лето.Посебно на одморот.. прв пат сама со другарките супер беше.
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Топ 5 песни за ова лето ми беа: 1. ЕNRIQUE IGLESIAS- I LIKE IT 2. KERI HILSON- I LIKE 3. INNA- AMAZING 4. DAVID GUETTA- GETTING OVER YOU 5. USHER- DJ GOT US FALLING IN LOVE AGAIN
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Inna - Amazing и Parachute - Cheryl Cole 24/7 ги пуштаа на плажата
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? ги има повеќе песни но би ја издвила од David Guetta - Memories - таа е нешто како бр. 1 на листата ритамот и музиката ме потсеќа на лудото возење на дечко ми, зборовите memories - сите спомени и лудости кои ги направивме ова лето и кои сум сигурна дека никогаш нема да ги заборавам... на листата би ги додала и песните Alexandro-Lady Gaga, Parachute - Cheryl Cole, Waka Waka-Shakira и мн. други летни хитчиња
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Love the way you lie-Rihana vs.Eminem Airplanes-Bob ft.Hayley Williams
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Tom Boxer ft Antonia - Morena Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars Eminem ft Rihanna - Love the way you lie
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Shakira - Waka waka, K'naan - Wavin' flag David Guetta feat. Fergie - gettin over you и Travis McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? BEYONCE-WHY DONT YOU LOVE ME SHAKIRA BESE NAMETNATA RADI SVETSKOTO
Која песна го обележа лето 2010 кај вас? Lady gaga-alexandro Tom Boxer ft Antonia - Morena Eminem ft Rihanna - Love the way you lie Stromae - Alors on danse Last summer-Nicko Akcent - That's My Name