Only Teardrops-Emmelie de Forestr Rainmaker-Emmelie de Forest Undo-Sanna Nielsen Dark Horse-Katy Perry Legendary Lovers-Katy Perry I Knew You Were Trouble-Taylor Swift 22-Taylor Swift We Are Never Ever Getting Back Together Gravity-Zlata Ognevich Jar of Hearts-Christina Perrie
Да не редактирам по стоти пат, ќе кажам дека покрај овие две песни од Емили де Форест и останатите нејзини би сакала јас да ги имав испеано.Многу ја сакам едноставно
Две лири- Каролина, ама во гласовите сме исти така да ја пеев соло како Каролина да пееше бе исти сме
Breathe Me - Sia Because I want you & Blind - Placebo Heavy in your arms - Florence and the Machine Сите песни од Ареа и Архангел
Wat's up-4 non blondes Because of you-Kally Clarkston Heart Attack-Demi Lovato I was here-Beyonce Knowles Hurt-Christina Aguilera I mnogu drugi
Нејќам колор телевизор сакам црно - бел сакам да те размонтирам цела, дел по дел светот мој да нема бои да е бело - црн ти да бидеш Трнорушка а јас твојот трн
Black widow-Iggy Azalea fr. Rita Ora. Песната ја обожавам. Jelena Rozga-Cirkus Severina-Virujen u te Исто така и овие убава може да се каже балади.
Додуша и сите нивни песни, ама смешна сум кога ги пејам... Роберт Смит го има најубавиот и најуникатен глас евеер