Јас сум си јас на кој не ми одговара нека си се плесна за гас Епа јас таа... Jас сум таа што секогаш има луди идеи... Јас сум таа што секогаш некаде шета... Јас сум таа која мрази да мие чинии и чаши... Јас сум таа која секогаш е спремна за некој нов предизвик и не е дома...
-Јас сум таа која се познава по смеењето -Јас сум таа кога ги мрази лицомерните луѓе -Јас сум таа која мрази да мија чинии и чаши -Јас сум таа која дава прави се за оние кој ги сака -Јас сум таа што и за најглупавата работа плачи -Јас сум таа која премногу се страми -Јас сум едноставно јас ај доста ви е
Јас сум таа која гласно и без прекин се смее Таа што ќе ти даде совет кога е најтешко Јас сум единствена од мојот род..единствено женско во фамилија и мене ќе ме слушаш иако мајкати е постара од мене.. Јас сум закон Јас сум феминка ете така.
тешко прашање. За мене би рекле блазеси и секогаш е насмеана, но тие не знаат колку проблеми и нервози се кријат таму позади таа насмевка. Јас сум најголемиот песимист кој сте го сретнале, а воедно и најголемиот ненајаденко Да, јас сум таа. Често плачам. Заљубена сум, и верувам во љубов. Мразам лажење и мразам учење. Јас сум совршената cinderella
Јас сум онаа која што има нешто што е поразлична од другите. Нели, сите луѓе се различни меѓу себе.. Јас сум, најчесто ведра и насмеана, на моменти нервозна и тажна, но поминува бргу... Избегнувам кавги, често премолчувам, т.е бројам до 10, на повеќето работи гледам од различен агол. Сакам да ги насмевнувам луѓето околу мене, лесно се приврзувам кон некој, доста емотивна и секогаш расположена за ширење нови познанства и да им помагам на луѓето. Обожавам паста, пици и пастрамајлии. Тренирам кошарка и исто ја обожавам. Мода, многу, многу не пратам, го носам она што ми се допаѓа, ги обожавам и кучињата, всушност, сите животни. Доволно се грижам за себе, снаодлива, ги исполнувам обврските навреме, мразам кога некој доцни, а се нервирам и кога јас доцнам. Омилена боја виолетова, а омилено годишно време, летото. Најчесто слушам рок... и... That's all. Дел од мене.
Јас сум Менаџерот кој од секогаш сакаше да биде адвокат или детектив ,,,јас сум Таа која многупати е на мета во очите на другите(неззнам зошто ваљда таква звезда имам)и ми смета тоа... Јас сум Таа-перфекционистот,јас сум таа која што за вистинско пријателство и душата ја даваВ,Јас сум таа на која смејството и значи СЕ!Јас сум таа која ги сака забавите и луксузот.Јас сум таа која ја сака ПРИРОДАТА,а највеќе ЦВЕЌИЊАТА. и ЈАС СУМ ТАА КОЈА САКА животот да го помине со својот избраник како романтичен филм
Јас сум: - Таа шо секогаш е прва за глупости. - Таа шо секогаш е прва за караниците со професорите. - Таа шо најмногу го сака брат и. - Таа шо е ептен тврдоглава и знае да тера инает. - Таа шо е прва за на забава и за играње. - Таа шо секогаш се смее. - Таа шо има секогаш најлуди идеи.. - Таа шо не знае ИЧ математика. - .. толку ми текиња...коа ќе се сетам ќе надополнам. Ах, да за малку и ќе заборавев, јас сум единствено ЈАС!
Јас сум таа што тресе глупости. Јас сум таа што се понаша детски. (но, не многу) Јас сум таа што се нервира и за најмали глупости. Јас сум таа што сеуште немала дечко Јас сум таа што е многу срамежлива со непознати! Јас сум таа што сака да има само петки на училиште Јас сум таа што има многу добра стил (и горда сум на тоа!) Јас сум таа што има најнајнај добра и најкомпатабилна другарка! Јас сум таа што нема многу самодоверба кога се работи за надворешен изглед! Јас сум таа што сака да чита добра чик-литература! Јас сум таа што има мноогу убава коса ЈАС СУМ ТАА ШТО СУМ!
јас сум таа кон која секогаш е упатено прашањето што ти е? таа која секогаш делува опуштено,таа која секогаш има решение за се,таа која секогаш е најкреативна,таа која никогаш не е благодарна на мајка (она така вели но греши многу),таа која си го сака дечкото најмногу на свет ,таа која се мачи со својот разум,срамежлива со непознати,таа која и треба време и време да се опушти со нов пријател или познаник,таа што сака еден ден да има многууу пари а и она не знае како хахах,таа која ќе направи се за помогне на другарка,таа која троши повеќе одколку што има,која сака да ги има милион патики,која е тука секогаш да ислуша некого,таа која се нервира многу ,таа која не дава секому привилегија да ја запознае целосно,таа која е многу горда на себе и на тоа што е и што ќе биде се разбира ! )) ете тоа е таа....јас !
Јас сум навидум само обично девојче, но кога ке здогледам згоден дечко се претворам во вистинска заводничка на која никој неможе да и одолее. Мое најсилно оруже е шармот, и преубавиот надворешен изглед барем досега. А специјален адут ми се градите, кои според не моето туку мислењето на оние што имале можност да се поиграат, со нив се доста квалитетни со тенденција да бидат уште подобри.
Да јас сум таа што ќе ти остане! Да јас сум таа доживотно лојална Да јас сум таа и тука ќе останам Да јас сум таа што заслужува план ;]
Јас сум јас! Јас сум таа која е најоткачена од сите,таа која сака многу да се дружи,да глуми и да слика
јас сум...по малку од сите вас! кај најголемиот дел се видов себе, но знам и кај вас е истото. Инаку јас сум онаа која секогаш знае да ги насмее другите, да им помогне кога и да им е најтешко, секогаш позитивна за другите, весела, расположена... сакам една ЈАС во мојот живот, да имам некоја како мене.. и мене ми треба некој да ме смее, да ме забавува... ама изгледа дека сум многу into me , па не изгледам дека ми треба тоа. има разлика од тоа секогаш да ги расположуваш другите, и ти да бидеш расположена. ама се сакам каква што сум. сакам музика, книги, шетање низ цел град, јадење луксуз, ... ма се што е убаво, и убави луѓе...