Jас сум таа,најгласната јас сум секогаш насмеана,секогаш тропам најразни глупости јас сум таа која е најголема спанка на светот и која спие до вечер јас сум таа која секогаш помага,ако може јас сум најзаљубената во друштвото,а и најизгубената истотака јас сум борец,никогаш не се откажувам од своите цели. јас сум таа која секогаш се бори за своето и никогаш не го дава. јас сум добар пријател,но и опасен непријател јас сум таа која го остава своето срце на терен,таа која е опседната со кошарката и ја смета за своја голема љубов јас сум таа која секогаш е опуштена јас сум секогаш тука за вас
јас сум таа што зборува најгласно во друштвото јас сум таа која се грижи са сите јас сум таа која им посакува на сите најдобро јас сум таа (големиот паничар) јас сум таа која ужива да го шета светот јас сум таа што си става се присрце и за секој еден навреден збор плаче сакам да сакам и сакам да бидам сакана, не сакам да се замарам што другите рекле но сепак помалце се замарам јас сум таа што фамилијата и е пред се во животот сепак јас не водам никогаш инает ама кога сум во право секогаш се бранам јас сум таа што не дозволувам никој да ми нареди што да правам јас секогаш се борам за своите права јас сум таква како што сум со меко срце и со кревка душа која плаче за сите а сите ја повредуваат
Која сум јас? Јас сум многу тажна ,но воедно и срекна Јас сум онаа која се преправа дека е многу силна,а всушност толку сум кршлива Јас сум онаа која дели совети,а мене нема кој да ми даде Јас сум птица со скршено едно крило Јас сум онаа која е секогаш насмеана Јас сум онаа која сака да ги постигне своите поставени цели Јас сум онаа кому сака секому да помогнам а потоа излегувам..... Јас сум онаа која неизмерно подарува љубов,а за возврат..... Јас сум КОЈА СУМ ЈАС?
Јас сум таа -мета на озборувања, загледувања, потценување, љубоморење (аман до кога веке) Јас сум таа -секогаш со преголеми очекувања и желби Јас сум таа -никогаш прва не пристапувам и да сакам Јас сум таа -предобра а пак погрешно сфатена и проценета Јас сум таа -целосна спротивност од тоа што луѓето го гледаат (само блиските вистински ме знаат) ...
Јас сум таа за која сите викаат дека е по малку чудна јас сум таа која сака да успее во музичките води јас сум таа која сака еден ден среќно да се заљуби јас сум таа која знае како да заштеде пари јас сум таа која сака да може да живее амерички живот а се пази што ке речат другите јас сум таа перверзната која со секого може да прави отворен муабет јас сум таа која претерано сака да се дотерува и да си биде цакум пакум
Јас сум: -претерано горда -инатчика прва класа -трпам,трпам и експлодирам -алергична на сонце -мразам дожд -сакам ветар -без музика,нема живот -тивка сум понекогаш(сакам да слушам и видам се,па после да се отворам) -малер во љубовта(барем до сега) -директна(не сакам оговарања,што имам кажувам во лице) -голема фантазерка -знам да ги насмеам луѓето,но не себеси -секогаш велам ако не ризикуваш,никогаш нема да добиеш -тешко се вљубувам,а уште потешко се одвљубувам
Јас сум оптимист,сакам мир и хармонија Понекогаш сум многу бунтовна,но затоа сум попустлива,знам да си речам еј па јас згрешив Многу сум емотивна,осетлива,грижлива,вечно се грижам за другите Многу ги сакам животните Го сакам Бог и сум воодушевена од природата Го сакам семејството,животот,луѓето,ги мразам неправдите и злосторсвата Тоа сум јас ,накратко кажано
јас сум TAA....... *голем борец во животот/после секој пад пак продолжвам напред *шарматна *харизматична *мајка *тврдоглава/инаетчивка *перфекциониста *добар шофер *тешко се вљубувам/и одљубувам *плачка голема и кога сум радосна или тажна *романтичарка/сонувам со отворени очи *трпелива до претек *вредна..........................
Јас сум таа што е секогаш најрасположена. Јас сум таа што понекогаш поминувам по све само другите да се среќни. Јас сум таа што однадвор сум премногу јака, ама во себе сум премногу сентиментална. Јас сум таа што се трудам еден ден да станам добар адвокат. И јас сум таа што е комуникативна, секогаш опкружена со луѓе, немам проблем некој да запознаам пред 10мин и да седнам со него на кафе итн
Јас сум таа што скоро секогаш доцни. Јас сум таа што скоро секогаш и е крива за се. Јас сум таа што верува во подобро утре. Јас сум таа што верува дека некој може да се промени и да биде подобар. Јас сум таа што брзо стекнува доверба во некој, ама и брзо ја губи. На крај, јас сум таа што останува вечен оптимист
Јас сум Катерина во извод и на лична карта и приватно(по баба ми) Требало да се викам Ивана(по прабаба ми) А на форумов сум Дуника(по прапрабаба ми) Јако а?..сама си признавам По природа сум борбена пожртвувана и посветена(на се)..надвор од границите..секогаш По неприрода сум непоправлив песимист и кукач и критизер(демек ке го сменам светот) Во хороскоп сум јарец во подзнак рак-да се убиеш,крутост и нежност не идат! Заљубена-вистински и првпат Студент Вработена Убава ќерка на мама и тато Активен член на фемина форум..
Епа вака: Јас сум таа која обожава да пее, посебно кога е во ВЦ Јас сум непредвидливата и вечно неразберената Јас сум најголемата спанка на цел свет Јас сум таа што е среќна секогаш кога најблиските околу неа се среќни Јас сум таа коа што не може да живее без кафе и друштво Јас сум личност која сака СЛОБОДА пред се Јас сум онаа која што во друштвото ја декларираат како ВАН СВЕТА Јас сум таа која се воодушевува на сите успешни жени и неуморно се труди да се круниса со таа титула Јас сум таа што длабоко верува дека еден ден ќе ја најде љубовта на својот живот Јас сум таа што секогаш ја чекаат, бидејќи никогаш нема време Јас сум таа што обожава да јаде како свиња и која што после се жали на издуваното меше Јас сум таа која што мрази дискриминација ( по вера, националност и т.н) Јас сум таа која што достигнува се што ќе посака (барем до сега ) И да, I can go from normal to bitch in 0.5 seconds И тоа си го мразам
Која сум јас? Јас сум тоа што сакам да бидам нема за никој да се сменам. Ако некој несака да ме прифати таква каква што сум немора. Подобро да имам 2-3 вистински другарки отколку 20 лажни. Ептен сум тврдоглава и не сум лесна девојка. Многу лесно му простувам на некој. Малку сум страмежлива, но кога ќе се отпуштам немаш спас од мене . Најголема дрдорка нон-стоп зборам нешто. Многу сум искрена и на секого сум спремна да помогнам. Не ги делам другарките и другарите. Секој си е ист за мене ма дали бил сиромав или богат. Многу лесно може некој да ме натажи и да заплачам. Без благо животот неможам да си го замислам . п.с имам пишено од порано коментар ама ако.
Добра тема пред се Јас сум таа која има жал за сите Јас сум таа која секоја секунда од својот живот ја троши да мисле на својот дечко кој е далеку Јас сум таа која нема срека баш во ништо,ама некaко тера Jaс сум таа која никако не може да се ослободи од својот срам Јас сум таа која трпе неправда иако не треба Јас сум таа која е постојано фина,насмеана.... Јас сум таа која ги шармира сите кога помине покрај нив Јас сум која е голем оптимист И за крај јас сум таа која ве сака вас феминките <3
Јас сум таа која секогаш сум расположена. Јас сум таа која секогаш сака некој длабоко во срцето. Јас сум таа која секогаш за најмали работи се растажува и плаче. Јас сум таа која секогаш се буди со нова надеж и сила. Јас сум таа која секогаш знае да изненадува. Јас сум таа која секогаш им помагам на другите. Јас сум таа која секогаш е пуна со идеи. Јас сум таа која секогаш има жал за сите. Јас сум таа која секогаш можам да сум среќана и за најмала работа. Јас сум таа која многу ја обожува музиката. Јас сум таа која секогаш рани во училиште. Јас сум таа која никогаш неможе да заборави некоја личност. Јас сум таа која живеам самата за себе а не за друѓите!
Јас сум таа која секогаш сум расположена. Јас сум таа која секогаш сака некој длабоко во срцето. Јас сум таа која секогаш се буди со нова надеж и сила. Јас сум таа која секогаш знае да изненадува. Јас сум таа која секогаш им помагам на другите. Јас сум таа која секогаш е пуна со идеи. Јас сум таа која секогаш има жал за сите. Јас сум таа која секогаш можам да сум среќана и за најмала работа. Јас сум таа која многу ја обожува музиката. Јас сум таа која секогаш касни во училиште. Јас сум таа која никогаш неможе да заборави некоја личност. Јас сум таа која не верува никоми освен себе. Јас сум таа која кој и да е со мене не може да биде нормален и озбилен човек. Јас сум таа која живеам самата за себе а не за друѓите!
Јас сум таа која се претставува како плачка, авсушност скриено сум многу силна. Јас сум таа која завршив факултет со десетки и по некоја деветка, но правилата на животот се уште ги учам и уште многу треба да учам. Јас сум таа што е секогаш тука за другите да им помогне. Јас сум таа која се срами да замоли некого за да не биде одбиена. Јас сум таа која знае тивко да претрпи навреда и незнае како да возврати на ист начин и стил во тој момент. Јас сум таа која сака да го промени животот, но иако знае како, нема иницијатива. Јас сум таа која сака да живее многу посреќен и побогат живот. Јас сум таа која се потресува за работата и работи повеќе отколку што треба, но што од тоа? Јас сум таа која остана без татко. Јас сум таа која не го сака овој нефер свет. Јас сум таа која сака сите да и бидат добри другари и другарки. Јас сум таа која има дарба за ликовна уметност, за свирење клавир и за пишување поезија и проза, која доби многу награди и на крајот се засити, остави се. Јас сум таа која не знаеше како да си одбере момче покрај толку прилики и го избра погрешниот. Јас сум таа на која љубовта и дава сила како на лавица. Јас сум таа која најмногу се дружи со пријателки-психолози. Јас сум таа која сака светот да биде идеален.
Која сум јас? -Онаа за која никој ништо не знае. -ЈАс сум онаа која тешко се забележува, но лесно се памети. -Јас сум секогаш оној кој секогаш се знае, но ништо не кажува. -Јас сум јас... Па што?