Aбе темава,не ли е иста како онаа да се опишеме?! Само таму и физички и карактерни особини се пишуваат...
taa sum,sto sum..mozebi mozev da bidam druga..ama sepak,go sakam toa sto sum..a kakva ke bidam ne znam..se nadevam ponapredna verzija
јас сум човекот кој никој во целост не го знае и која сака и самата да си се запознае [/quote] Исто !!!!
Јас сум workaholic, хиперактивна. Главен забавувач во друштво, често откачена, сериозна по потреба. Нервозен тип на човек, тврдоглава. Многу педантна и перфекционист. Љубител на книгите и на филозофирањето. Отворена и комуникативна.
јас сум таа која пред другите е мртва озбилна јас сум таа која се прате јас сум таа која го испраќа дечкото во странство на два месеца,и после два пак го пречекува јас сум иден економист јас сум рзгалена ќеркичка на мама јас сум таа која никогаш нема пиено јас сум таа која е голем себиќнак(извинете) -мана ми е јас сум таа која сегде бара правда јас ум таа која се донесува некои нови идеи и предлози..... и има многу ама ај сега за сега толкууууууууу
Ја сум таа која е мноогу трапава(сегде ќе се мавнам) Ја сум таа шо мака мачеше годинава со тој по математика ама се испадна суппер! Ја сум таа што мисли дека у 2012 ќе дојдат вонземјани Ја сум таа-вечна педантерија(Девица бе у хороскоп што сакаш друго ) Ја сум таа што се нервира кога ќе и дојдат мали деца у соба и се да испофаќаат и уништат Е таа сум ја
Јас сум таа која секогаш се смее но во себе плаче Јас сум таа која околината секогаш погрешно ја проценува Јас сум таа која секогаш изненадува па дури и непријатно Јас сум таа која помага на сите а незнае да си помогне сама на себе Јас сум таа кој верува дека љубовта постои но не верува во Те сакам Јас сум само една затворена личност која се плаши да не биде повредена повторно Јас сум таа која никогаш не ги издава тајните но никогаш и не ги кажува своите Емотивец. перфекционист, добар слушател, одличен пријател, секогаш расположена за забава и дружење... ТОА СУМ ЈАС
Јас сум таа која и кога ја мрзи, си ги завршува обврските навреме. Јас сум таа (ако ме видите по пат нема промашај) која кога оди сама по улица е мртва озбилна, се пули само право, очите не и шараат, а устата и е стокмена
Јас сум таа која секогаш знае да сака...да дава подршка...да чекори со крената глава...таа која е секогаш оптимист...таа која секогаш се лути кога некој шмрка кафе гласно ...таа која слуша музика 24 часа дневно...таа која го обожава форумов ...јас сум таа!
Јас сум таа која секогаш помага на другите .. несебично и искрено сака .. секогаш оптимист .. таа која секогш е горда на себе .. што не може да живее без музика .. јас сум таа која си го сака семејството најмногу на цел свет .. јас сум таа која е секогаш насмеана ... секош ведра ... жива .. јас сум таа која секогаш е најгласна и нај немирна ... секогаш со позитивна енергија .. јас сум таа која што во грлото има звучник ( мн гласно се дерам хахаха ) .. откачена .. некогаш сериозна и строга .. епа сеа толку т.е. има уште али ме мрзи да пишувам хаха
Јас сум таа која секогаш мора да најде маана на нешто или на некого јас сум таа која има ептен развиен осет за мирис и секогаш душка нешто јас сум таа нервозната и избувливата
Јас сум таа : која менува расположение на секои 10 минути која и кога и е најтешко се смее која знае и може да трпи многу работи и на која што се тоа еден ден ќе и ја премине границата која знае што сака да постигне во животот која обожава кучиња која е зависна од модата чии шеги се најинтересни во друштвото која секогаш најмногу ги сака тие што не заслужуваат која е магнет за мањаци итн итн
Јас сум таа која сака животни која се нервира постојано за ситници и глупости која е откачена и несериозна која сака многу облекаааа која ја следи модата која сака секогаш да е со нејзините другарки итн
Јас сум таа која не се срами да ти го грабне ќесето со штотуку-купени смоки (се разбира ќе те прашам пред тоа) ако ми се јаде.
Јас сум таа поодговорната сестра која што мора да се грижи за се да биде како што треба. Јас сум ТАА која што сака да чита ТАА & Тој , ама најмногу сака да седи на Фемина.мк
Јас сум таа која во последно време ја фаќаат кризи...де вакви, де онакви ..таа која ја сака прегратката на дечко и повеќе од сопствениот живот...таа која сака да се гушка со мама...таа која постојано е миродавна ...таа која ужива во средувањето на алиштата ...таа на која најгрди и се парените торти и слатки ...која сака да направи еден куп фил и да го исрка...и на крај која цел ден после ќе се жали дека сите калории и се познаваат
има многу слични теми,опиши се,карактерни особини...и не само за оваа тема и за многу други постојат слични