Ее мислев и ми текнa. Нец, луѓетo штo ми гo дoнесoa oд Ит. Беa a штo кaкo нит зa мaркa знaм. Ами селфињa, кaмерa нa вртење. Кaмерa тoa време. х и т.
ова беше мојот прв телефон у 5то одд го добив прво го користеше татко ми па му омална и ми го даде мене
А ова беше последниот телефон со застарен екран што го користев, Siemens MT50 Ова, најомилениот со камера NOKIA 7650 Имаше напредни функции како за телефон од негова генерација, многу го сакав.
Ericsson T20, во далечната 2002...многу ми беше "јак" телефонот ама не знам како заврши треснат од ѕид После имав сименс, па алкател од оние на преклоп со екран во боја, па самсунг на преклоп со камера, па нокиа, па ајфон, па пак нокиа, па zte, па алкател, па алкател и сега пак алкател...
темата е кој беше вашиот прв мобилен телефон со слика а не да си праеш реклама какви мобилни телефони имаш користено
Нокиата ја наследив од татко ми и ја користев доста време. После тоа кратко време користев некој ериксон на преклоп, не го ни памтам кој беше. А официјално мој, нов, на кој му бев прв сопственик Sony Ericsson K510. Со овој веќе преминав кон поновата ера...VGA камера, екран во боја и најсреќна секако дека музика може да се слуша
Само беше сив, колку радост ми беше во тоа време и уште го чувам дома како сувенирче тоа ми е спомен од детството и не го оставав ни за момент, а и сликата со пингвинчето ми стоеше.
Моето прво телефонче. Уште си го чувам. Го купив со моја заштеда, пред 13 години. Пресреќна бев. Сега на новиве не им се радувам толку.
Ме збуни, гледам 3310 и Сони Ериксон и си мислам кога ли сум пишала јас мислење тука. Е има мала разлика, јас имав К310.
Prviot i prvata ljubov Motorola v70 so vrtenje na strana za otvaranje.. Potoa sony ericsson griaviot no go zagubiv ke se izdedev ziva I tretiot isto sony ericsson na lizgac i toj go zagubiv..
Алкател 310, баш вакво црвенко беше. Го имав некаде во 5то-6то одд. и пред некој ден средувајќи работи по дома го видов во една фиока