Мислам дека ваков ми беше првиот телефон, ама не памтам најдобро пошто многу ги имав сменето Прв пат ми дадоа моите мобилен на 9 години кога ќе одев на седумдневна екскурзија. И знам многу им се љутев што не ми купија Нокиа и не можев да играм змија После тоа хит ми беше еден на лизгање, и цело време го лизгав пошто испушташе некои звуци кога ќе се отвореше
Мислам од овој поубав дека нема, лесен за користење, одличен звук, одлични копчиња, софтвер... Мене овој ми беше трет, а свекрва ми и ден-денес го користи и не ни дава да и го смениме
Во 6то одделение ми го купија,радости Ама па кој филинг беше коа ќе го треснеш преклопот после разговор,леле филмски
Ovoj go dobiv od tatko mi , koga bev 3-to odd , za zal ne funkcionirase bas kako sto treba ( mi go nasolnekade samo za da ne gi zemam negoviot i na majka mi ) Isto vo nasledstvo od tatko mi Eh koja fraerka bev koga mu menuvav maski , denes bela utre rozova , zadutre zelena .. Mojot vecno neprezalen telefon .. Najubaviot od site do sega , nemase android i ne kocese bre kako ovie denesnive smartfoni a kamerata super .. pa kolku bese fensi so tastaturata ti go mislis cigla , a ono Za zal neslavno zavrsi pagjajki od balkon od vtor sprat
Прилично доцна за моите години си купив мобилен телефон, така да почнав со еден модел на Sony Ericsson t290i ми се чини се викаше и изгледаше вака: