Toa e i mojot prv telefon, mislam zelezen bese kolku mnogu pagal i nisto ne mu bese, potoa koga mi kupija drug ovaj ostana za tatkomi i mozebi poveke od 5 godini kako go koristevme Mi bese poklon od tetka mi, koga go imav jas ovaj tel.nikoj od moite vrsnici nemase tel, ej koi radosti beja.
Во трето одделение го добив,подарок од родителите.Се сеќавам имаше да се надополнува на картичка 500 денариЗлатни времиња.Прва имав мобилен од целото одделение,радости го трошевме кредитот на зезање луѓе и го молев татко ми само да ми става кредит
Во ниеден џеб не го береше а за во фармерки да не збораме шема не шема тие беа телефони шо не преживеа а првиот самсуг с3 шо го имав за 1 месец неславно заврши а падна на меко одма умре екранот арно на старо шо беше да не ми е толку криво и уште еднаш не ни сакам ганц нов кога се толку нежни
Alcatel 331 Го добив како роденденски подарок од моите кога бев шесто одделение. Се сеќавам пред да го добијам, меркав еден друг (далеку поевтин и "послаб"), да кога ми го подарија овој бев пресреќна. Си го носев во футрола и првите неколку дена, full го исклучував за да не ми ѕвони за време на часовите во школо. Дури потоа го поставував на silent или вибрации. Гуглајќи ја сликата погоре, се потсетив и на трите игри што ги имаше мобилниот: Killer Expo, Eyes&Star, Run-Run-Run. Спомени!
Се гледа дека со @♡BuBaLe♡ не сме далеку по годините И мојот прв...во основно Со сина и темно црвена маска Душата му ја вадев А колку сакав симемс а52
Исто и јас ваков Дали сме нормални?@Едно Чупе кај ти текна за темава?Прикаски еден куп имам што следат за телефониве ама во наредна прилика. Тогаш гледавме да е убав на изглед, сега да има опции добри...
Добро сеа, мали варијации и девијации од плус-минус 2-3 години у процените се дозволени. Али, не очекувам некој на кој првиот телефон му бил на лизгање или со тач да има 30 години.
И мене ми беше овој прв телефон и бидејќи бев уште во основно го добив во "наследство" од дома, веќе користен.
Си го купив од платата од војска, единствен телефон кој успеал да издржи 15 дена без полнач Колку ли само работа има завршено во студентските клупи со приклучок за слушалки купени од битпазар