Ниту еден! Мислам, секако дека би сакала да можам овде да си купувам H&M, ама што ако ги донесат кога ќе бидат со милијардерски цени?? Чист пример: лани си купив чизмички од ЊуЈоркер - Словенија, за 5 евра, и кога се вратив - кај нас беа 1500... Толку блузони, суќни, фустани и кошули имам купено за 4-5 евра од H&M, што нема теорија кај нас да се продаваат по тие ниски цени... Тоа единствено ме кочи да посакам бренд во Македонија
FOREVER 21 Значи зимава во Виена, кога влегов во ова, на 3 спрата беше, и плус и за надолу имаше, и ја имаше цела пролетна колекција, па винтиџ облеки вака останав Буквално да не знаеш какви комбинации да си направиш, тотална збунка. Еве... и плус цените не беа високи, плус и попуст имаше ко секогаш што има. А мислам дека летото ја отворија.
Energie и KIllah Повратак на шмизлите и кремците во градот. Исто како како во 7-мо одд. Ах, спомени.... Само уште phard фали, за комплетирана тројка. Мене ме радуваат како детенце, вториот ред, петте во средина. Баш вчера дискутиравме, дека откако ќе дојдат продавнициве, Скопје пак делумно униформирано. Ама ај, нека е за арно.
H&M,Forever 21,American Eagle,Ralph Loren Polo,Vans,салам снабден дуќан со Конверс а не 5 патоки внатре ,Bath And Body works,VS,Claires,ZARA,Pull and Bear и многу други.
Брендов е преквалитетен, со прифатливи цени и преубави модели, посебно зимските колекции им се фантастични, само какви плетени работи имаат Да не ги набројувам по 100ти пат H&M, Бершка, Страдивариус....