Doca има низ многу акцесорис продавници, посебно порано имаше пред инвазијата на Дуки и Дасо. Има уште мислам во ГТЦ, во ТЦ Бисер, има во Буњаковец, а се над 2000 ама се доста квалитетни. Него муабетот ми беше Дуки и Дасо се класична копија на Дока. Значи со тапија копија! До толку што и знакчето слично го прават на чантите. Сум гледала чанти ПОТПОЛНО исти. А интересно е што цените ги кренаа Дуки и Дасо последнава година. Значи Дока се сезона до две пред нашиве, а и плус се поквалитетни. Цените им стануваат се повеќе слични, а Дока барем имаат и огромни попусти. Еве еден пример првото е Дока, второ Дуки.
и оваа продавница за кондури би било супер да ја има.. И сите што сега имаат проблем со наоѓање н обувки без разлика голема- мала нога веќе нема да имаат ако ја имаме оваа продавница
VANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! H&M !!!!!!!!!!! ZARA !!!!!!!!!!!!! ASOS !!!!!!!!!! TOLKU OD MENE A ZNAETE DALI VO SKOPJE CITY MALL KE IMA VANS? FALA ODNAPRED
Ја би се што може да постои од добар, квалитетен бренд со приступачни цени да има овде ... сите ќе сме радосни и задоволни. Сакам да кажам за C & A... ептен сакам да може да се донесе тука. Од мала носам чат пат по некое парче гардероба посебно маички. Блиски мои исто често што и да купиле од таму презадоволни, а гардеробата е екстра. Некој спомна памукот е одличен. Таков квалитет за толку приступачни цени мислам нема. Избор невиден за сечиј вкус. Би купувала само од таму.
Би било убаво да има нешто како KOHL's, Hot Topic, Abbey Dawn, Forever21 и да има нормална Bershka, а не аутлет.
NewLook....бренд од кој дефинитивно ми се допаѓа све од парче до парче! А до тогаш ќе мора да се лигавам онлајн и евентуално да ја плаќам големата поштарина. H&M и C&A се исто така брендови кои сакам да ги доведат тука. Барем држат до квалитет, освен ако не почнат да ни ги увезуваат од друго место како што е случајот со NewYorker. Толку бев во исчекување на тој бренд и добив само разочарување! Знам каков е квалитетот на робата купена во матичната земја, а видов каков е тука...нема споредба!
Abercrombie & Fitch, Zara, Claire's Accessories, Marks & Spencer, Sephora, Topshop, Six Accessories, Orsay, KFC, Starbucks (или друг добар кофи шоп), H&M... и (за мене) незаменливите Vero Moda и C&A. Е од овие два бренда би ги носела буквално сите парчиња гардероба!
Oддамна имам земено една кошулка од Eвроазија, ама многу е убава. денес случајно гледам дека е од Cтрандивариус, па ваљда имаат убава роба тие, ги сакам тука Cекако да не се скапи, оти ваљда и во Eлада ги има, па таму сигурно се поефтини
H&M, Forever 21 VICTORIA'S SECRET CHANEL GUCCI PRADA ARMANI BURBERRY LOUIS VOUTTON POLO RALPH LAUREN TIFFANY
Victoria's secret, Forever21, H&M, Hollister, Pimkie, Abercrombie & Fitch, Polo Ralph Lauren, Old Navy