Дали има некоја искуство да сподели за породување кај др. Јовчевски и др. Алексиоска од Гак, поради дефицит на доктори во охридската болница овој месец тие доаѓаат
А се менуваат на месец? Јас слушам дека доаѓале ама не сум била таму и не знам како што. П. С. Сеуште не сум била за да прашам за апартман
Еве го распоредот за ноември, овој беше истакнат (за апартман во цело брзање, како и за спаваќи и облека за бебе за престојот таму изумив да прашам)
Доктор Јовчевски е врв доктор он беше директор на ГАК до пред некое време.Имавме комплициран случај пред скоро време он се нафати на царски жената вечно благодарна
Pozdrav od taze porodena majka, pred tocno 5 dena!! Samo na kratko za moeto iskustvo od Cair i dr. Mladen Risteski! Pocnuvajki od kontrolnite pregledi, do samoto poroduvanje i denovite posle toa, so eden ZBOR-PREZADOVOLNA! Profesionalen, socuvstvitelen i odlicen doktor, a pred sé dobar covek! So lesno na site meshkovci
Ајде бе и сите контроли од прв ден и баш,баш се погоди на породување,дека е професионален не е,дека е човек не е, а дека е скот е.Сигурно и парички си му дала.
Od vakvi komentari kako tvojot, krenav panika pred poroduvanje i sum gi preplakala tie denovi pri kraj, cekajki go denot na poroduvanjeto so strav.. Moeto licno iskustvo govori poinaku. So nasmevka zaminav od bolnica i tie denovi kje mi ostanat vo najubavo sekjavanje, a za doktorot imam samo najpofalni zborovi i najiskreni preporaki. Bez nitu edna vrska, nitu denar daden nikomu! Pozdrav
Не треба да ни влијаат негативните коментари што ги читаме тука,секоја родилка е приказна за себе. Јас еден куп негативи читам за Гак дури и дека како да ги колат таму а кај мене е спротивното. Колку и да им се заблагодарувам малце ќе биде за негата,стручноста и посветеноста што ја добивам. Едноставно сум како дома а 90% ни упати не носам туку директ си влагам.
PA ova ne samo shto beshe negativen komentar, tuku i ironicen, totalno nepotrebno. Prvoto dete i jas go rodiv na GAK, no ne odam vo detali za moeto iskustvo od tamu, zoshto navistina sekoj si e prikazna za sebe
Ок и јас имам убаво искуство со докторот ама феминката и баш не.Она има сосема поинаква приказна кај тој доктор на кој на никому не би ја посакала,значи секој со своето.Дека лаже сигурно не лаже ете на докторите им се случуваат и киксови.
Ne ja znam prikaznata, veruvam, zatoa kazuvam sekoj so svoeto iskustvo, ete jas pishuvam za sebe i od moja gleda tocka gi prezentiram rabotite. Malku drsko mi nastapi so momentot "Ajde be... Si mu dala paricki" ... Znaci nitu zboruvam za nekogo i velam deka laze, nitu pa dozvoluvam nekoj mene taka ironicno da mi nastapuva i vo start da me etiketira
Od personal doktori uslogi i jas od gak sum zadovolna. Cisto ubavo personal ok, e kako pominav i samiot poragaj e bozja rabota zboram of pred 5 godini, a za vtoroto cair isto ok personal super se samo tuka veke so vrski i 100 ce vo dzeb.
Ако веќе даваш пари за на државно, подобро оди на приватно. Зошто би давала пари на државно кога е бесплатно.
во право си ама мора нешто да му даваш на доктор не е исто парите што ќе ги даваш по приватните и 100 евра во државна сепак нешто се дава барем јас така мислам .