Ко ќе сакаш да ја најдиш, пиши ми. И мене ме пораѓаше. Ептен тешка операција ми беше вторава, три саати траеше.
poslednite kontroli gi pravev kaj zlatevska i odev samo ona koga e na smena. Samo steta otide na odmor a bas i vikam doktorke ako me poragate vie ke se porodam drzavna. Taka ona otide na odmor a jas vo cair sepak mi se vide mnogu dobra doktorka
Дајте предлог за добар доктор од Чаир можам са бирам ако знам некој и нормално ако има место кај него
So mene dve devojki shto lezea posle poroduvanje vo soba, bea porodeni od ovaa d-r i bea mnogu zadovolni, ama mnogu navistina..doagjashe i vo soba gi posetuvashe, kako i bile devojcinjata da videla, mnogu fina
Мене ме породи др. Миле Тантуровски. Колку е млад, толку е спремен, алал да му е. Во салата беше и др. Игор Алуловски, неговата улога беше да ме опушти и насмее во тие тешки и болни моменти за мене Преблагодарна сум и на двајцата доктори, супер си ја завршија работата со мене
Видов дека се знаете и одма ми текна на тебе. Не ми се оди ич сега натака а требаше да одам и на трансфузиологија. Девојката е златна и плус раната едвај ми се познава значи ептен е стручна.