хахаха ти не знаеш колку убаво се изнасмеав од одамна вака на глас не сум викнала, маж ми вика што ти е Да така си е ..
И јас сум далеку од вториот,ама лека полека ќе дојде и тој,само да е све во ред.Иначе правев кај Ивановски и фала Богу беше ок.Леле како ќе се издржат овие контроли а мора да се прават.А за болката што ти рекоа?
Супер ајде ќе биде се... мене некако времето за скрининг мн брзо ми дојде, а верувам и вториот брзо ќе дојде... по мачни ми се сите симптоми пропратни , секојдневни...за болката ми рекоа дека е од мн брзо ширење на матката или од кичмата зошто немало што друго да е се било во ред
Леле мори мајко мила, до таму ли е работава Ништо, контроли и прегледи само,темелни, а може и домашни посети на повик
Не да ќе ви летне време ехеее, ќе видите, јас за 4 недели 3тиот скрининг ќе го правам ко вчера да беше кога одев за првиот...лета време вака така... битно се да е во ред.
машалаа пу пу што убаво, прв скрининг ми помина сега здравје втор околу 20 недела треба да се прави нели? А третиот кога е, и што гледаат тогаш...тој е последен три се нели мила ?
Вториот ти е во 20та недела, од 18-22, јас во 20та го правев. Третиот е во 28ма, ама јас и ти ќе го правиме и во 32ра, така ми рече Петрова, дека се близначиња па треба убаво да се следат, за секој случај. Иначе, тие се за да се види до каде се со развојот,како напредуваат..повеќе е про форма скрининг ама се што треба ќе си правиме нели...
Навистина? еј баш ме израдува сега! Резот се познава или мајсторски го има изведено тоа? И дали доаѓаше да те ѕирка дур лежеше таму?