Jas bev kaj nego. Golem ekspert e, ne zbori mnogu ako ne go prasas obicno najkompliciranite slucaevi gi prezema toj. Nema da zgresis ako go izberes.
Ти благодарам, веќе го избрав за пораѓај и бев на еден преглед досега, скржав на зборови, но најважното ми го кажа, пристоен човек. Не се замараше многу бидејќи вика школски пример за бременост. Дај Боже така и да биде до крај.
Мене ми ја водеше бременоста и ме породи царски на мое барање. Нема да згрешиш ако го одбереш него подобар и поискусен доктор од него нема во систина.
Јас незнам зашто го фалите илиевски толку? Не се замара ама баш за ништо Во петокот ми вика многу ти се доближени доплерите не ми се допаѓа оваа ситуација незнам дали да останеш. Па ај не не останувај ако има нешто дојди. Ако нр во понеделник на контрола. Денес доаѓам 40та недела сум нр ме прима он ме прима друг доктор тој ми вука не правам ја вакви испитувања чекај си го илиевски Го гледам во ходник добро вика почекај ме го чекам буквслно 2саати го нема На шалтер прашувсм кај е а па си отиде!!!! Имате и други каде каде подобри доктори него он!
Е мене исто вака ме шетаа односно ме шеташе еден друг доктор од Чаир.ЦЦЦЦЦЦЦЦНеможам да се изначудам какви работи се прават.
Ova e isto od moe licno iskustvo zatoa sto i lezev tamu vidov deka drugi doktori se zalagaat za svoite pacienti. Primer ana kocevska mi ostavi najdobar vpecatok i objasnuvase i se zalagase za pacientite. Ama kako i da e utre idam vo drzavna posle toa odnesuvanje tamu se otkazav za cair
Na ilievski mu vikam doktore broj dali moze vas za ako treba nesto abe broj kakov broj tebe ke ti davam ...