i mene me poroduvase babicata VALE ekstra sestra a dr.Djikova pa ustvri babaicite poragaat oni se so tebe celo vreme a dr.za nedaj boze dr.na kraj doaga mene Vale mi vikase ajde uste malce napni seka a jas se smeam ne i se veruvase deka se smeam abe umrev od smea mi bese smesna kako mi vika ja napnuvam ona so mene aj izlegov od temata [mod-kirilica:2t86k97j][/mod-kirilica:2t86k97j]
Термини на породување Во Чаир кај Д-р.Јегени. Таму се пораѓаше золва ми и е презадоволна, а гледам и некои феминки овде се фалат. Приватно е премногу скапо, за тие пари ке му ја опремам собата на буце.
Јас од претходно искуство на снаа ми и некои блиски другарки закажав кај Д-р Кировски во Чаир... Имал ли некој искуство кај него...Малку намќоресто ми изгледа...
и јас се мислев да закажам кај некој доктор бт, ама ми рекоа дека, велеле јас сум дежурен тој ден, па дојди тогаш и со провокација ке те породеле, јас не сакам така... па решивме да бараме некоја друга врска, сестра или било кој да имам некој познат пак
Богами на државниве ако немаш познат, никако...Не те гледаат ако немаш врска...и јас одам во Чаир, само ради куќна пријателка што работи таму, па така имам доверба дека се ќе биде во ред..
Да и затоа го одбравме со мм него а и познат ни е...а мислам дека посебно го фалат за порагај на женски бебиња
Цеки а кажи ми како се договори мислам ако не е дежурен ке го викаш од дома или? има ли некоја тарифа ??? јас никаде немам врски па од сега ме фака паника
Ништо посебно срцка мм отиде му кажа дека сакаме тој да не породи(ама они се знаат) и толку.он му рекол да отидеме во недела тогаш бил дежурен.Акога ке ми дојде денот ке го викаме да а пред тоа јас се си одев кај него.никого ли неемаш во Гак?мн е подруго кога имаш некој познат
ама баш никој ни сестра ни чистачка јас викам ни врска ни конопче, со првото се породив на срека пишав и погоре ама сега некако повеке ми е страв
Нема потреба од страв досега не сум слушнала дека некој др одбил некој пациент за порагај освен во некои посебни случаи,така да можеш ете во недела да отидеш да си го побараш да разговараш со него и да видиш дали може тој да те породи.Инаку една моја пријателка вели аха да кога ке ти дојде денот баш ке се грижиш дали тој или овој др . кете пораѓа или ке гледаш да се олабавиш што побрзо...и така се смеевме
me porodi dr.Stefanija najdobrata na carski mi rece :ke te otvoram i sosijam kako kerka taka i napravi imam mnogu tenok i mal rez kaj linijata za gakicki (sto znaci ne se gleda ) i se pomina vo najdobar red jas i bebeto moe!!!
Моја пријателка сега брзо се породи во Плодност кај др.Таше, па здравје Боже и јас да останам трудна па ќе си родам едно малечко таму.
Се согласувам Стефанија....јас во Плодност одам на контроли и досега супер ми е па се надевам и одсега што не се сомневам во тоа.... Мислам дека секоја мама го посакува најдоброто за своето дете...
мене во Плодност ме пораѓаше доктор Благојче Обедниковски преблагодарна сум и од него и општо од целиот тим во плодност.
И ден денес незнам како се викаше главната докторка, само акушерката-зошто врска ми беше. А пишува ли некаде за да проверам?