Јас водев бременост кај нејзе, ме породи со царски рез. Докторката е многу посветена, презадоволна сум. Здравје за второ пак кај нејзе ќе водам бременост
Дали некој скоро се има пораѓано во Штип ,кој доктор би го препорачале и каква е ситуацијата сега со короната ?
Здраво женски. Дали некоја има искуство со др. Кристина Скепаровска од Чаир? Наскоро сум 37ма недела и треба да почнам со цтг...ја слушнав др а незнам ни кога е на смена
Здраво на сите. Јас треба да го правам првото цтг следната недела, и сакам да идам кај док Зоран Илиевски во Чаир, но не знам како да го контактирам. Се јавив во чаир ми рекоа да го барам на моб но, се уште не го ни знам докторот. Дали некоје има контакт од него или совет како каде да го контактирам?
Веројатно така ти кажала за да си бараш врски...вака до доктор без врски дека дошла некоја не сум чула.
Неможе да ти кажат кога е он на смена и прсви цтг? Прашај тоа и појди во тоа време пошто мислам упатот не ти е за конкретен ден и датум па после ако можеш договори се со него за понатака
Али секако ако се пораѓа природно а он не е на смена сигурно нема од дома да дојде да ја породи туку тој што си е дежурен на смена
Тоа да, иако имам слушнато дека за некои 200 еур доаѓал да те породи иако не бил на смена но тоа е друга работа. Но ако веќе сака за кај него на ЦТГ мислам ќе и кажат кој ден е на смена за да појде тогаш
Да пробаш преку матичната со упат.Мислам дека сите доктори имаат амбуланта еднаш неделно па така да се погодиш кај него.
Работата е во тоа што матичната ми кажа деека не давале они упат за цтг туку само кај неа можам да си правам цтг (ординација коруновски е ова) и сега како да идам во чаир за цтг а без упат? Можно ли е така?
Коруновски како и секогаш комплицирани ги прават случаите...единствено да излажеш дека имаш болки на дежурен па да те примат без упат само со книшка да отидеш али пак ако сакаш кај одреден доктор распрашај се кога е дежурен за да го начекаш вечерта,а искрено ако ти е само за ЦТГ прави го кај нив во ординација(ако не ти го наплаќаат). Ако ти го наплаќаат ЦТГ то во Коруновски тогаш направи како што ти пишав
Супер,и јас најверојатно ќе одам кај него ,па ако сакаш пиши ми пп кога ќе можеш,сакам нешто да те прашам ама затворен ти е профилот
Јас пак имам супер позитивно искуство со др. Тантуровски. За разлика од сите други додека одев на цтг, само тој покажа интерес и внимание да ме прегледа целосно после цтг и ми одговори на сите прашања што ме загрижува(прв царски,правена конизација,зголемена опв, зголемена килажа и отоци...). Термин ми беше 20.08-Понеделник,ама чинам се породив 3 дена порано од премногу грижи (а и пуста желба тој да ме породи) бидејќи од Понеделник се менуваше друг доктор,а никој не ми посвети внимание колку Тантуровски. Па така во Петок 17.08 ме породи Тантуровски, ми се исполни желбата . Искуствово ми е од 2018та година
дали димчев од систина пораѓа? кај него имам одено на скрининзи, не знам дали можам него да го одберам или треба некој друг? иначе остатокот од бременоста ми го води матичната.