kaj mene tecese kako cesma, edna od doktorkite mi rece zosto te cekale tolku so puknat vodenjak.. Ne e normalno 3 dena so puknat vodenjak, deteto moze da se zagusi. Sekade citav posle poragajot, pisuva deka poveke od 24 saati netreba da se ceka. Ne mi e namera da plasam nikoj samo si go kazuvam moeto iskustvo od cair
Другарка ја породи царски пред неколку години,она беше задоволна. А ти нели се пораѓаше претохдните во Чаир,знам дека беше задоволна од царскиот колку што се сеќавам,дека ти беше ризично? Сакаш сега во ГАК да идеш?
Ваљда знаеш што се случува од тоа чекање 3 дена па и со пукнат водењак. Многу се фалат од докторот, јас лично немам искуство но имам слушнато.
Бајалски е началник на родилна сала. И е многу ок доктор. Смирен е и многу стручен. Најчесто му ги даваат тешките пациенти да ги работи, по тоа е познат. Сигурно пораѓа и "обични".
Мислам дека е началник на оперативен оддел,и да баш таков е каков што го опиша,јас кога се пораѓав се врткаше низ сала и го прашуваа цело време за совет.
Здраво, дали може да споделите искуство како оди процедурата за бирање доктор за пораѓај во систина. Бременоста ја водев кај Димчев, но бидејќи е презафатен во амбуланта ме советуваа за пораѓај да изберам се доктор. Дали преку Call центарот се закажува или? Однапред ви благодарам на одговорот
Одбери си сама доктор, и закажи со преглед кај избраниот, кога ќе отидеш на прегледот ќе кажеш дека сакаш тој/таа да те пораѓа и ќе си се договорите
Zdravo, nova sum ovde, vekje sum vlezena vo 40 nedela. Za poragjaj se odluchiv vo Chair, vekje i pochnav tamu so ctg. Sakam da ve zamolam dokolku nekoja od vas ima iskustvo so dr. Skeparovska da spodeli. Vi blagodaram
Јас имам многу добро искуство со неа пред 3 год. Сега иако бев решена за Систина со оглед на коронава, во среда си закажав кај неа сепак. Златен доктпр со златни живци
Blagodaram mnogu. Jas vo Sistina bev cela bremenost, za poragjaj se odluchiv za Chair. Dali znaesh dali samo vo sreda e tamu, zoshto mene mi reche vo chetvrtok da odam
Не работи повеќе на болница, си има своја ординација. Може да се пиши за матична, еве мене ми е сигурно веќе 4-5 недели откако ме запиша.
Штом отворила приватна ординација, може да се пише за матичен гинеколог. Не знаев дека се повлекла на приватно.