Кристинка или Марија Христова се најпрофесионални во однос на сѐ, Сотир најдобар за царски рез, Таше за комплицирани случаеви ...најдобро тој што те води бидејќи е запознаен со твојата бременост во детали. Со лесно
Богами Сотир е цар за царски. Толку убаво ме соши, права линиичка е скоро па невидлива. А и за природен го фалат.
Бременоста ми ја водеше др. Таше, а ме породи др. Сотир природен пораѓај со епидурална едно преубаво искуство. Кога би имала втора бременост би ги одбрала повторно двајцата доктори.
Спинална се користи за царски рез. Епидурална е за природен пораѓај. Јас два пати се породив со епидурална. Ме водеше др. Сотир. Во првата бременост ме породи др.Таше,во втората др.Сотир. Пре задоволна сум би ти го препорачала др. Сотир.
Me poroduvase Nikola Veljanovski vo Drzavna vo Bitolla. Svaka mu cast. Za 10 minuti me porodi. Profesionalec i ic ne mi e maka sto vo drzavna se poroduvav. Uslovite se nikakvi za vo sobite, ama se snaogjav nekako za odrzuvanje higiena. Sepak ne bea mn dena vo prasanje. Ako eventualno vtoro sakam - pak kaj nego ke odam.
Имам слушано добро искуства.. Мене ме породи др Сашо Димитровски денес.. А во првото др Адела и др Јовчевки.
Честитки, да сте живи и здрави. Како си задоволна од д-р Адела од првиот пораѓај, и дали случајно таа ти падна или со врски?
Јас се породив во Кавадарци, таму доаѓаат гинеколози од ГАК, и тие ми се погодија, не ни знаев кои др се таа недела. Во првото ме фатија болки во 3 4часот наутро. А сега баш сакав Алулоски да ми се погоде ама ништо. И овој доктор пофални зборови за него, за др Сашо, смирен, супер.
Девојки, ве замолувам за препорака доктор за царски ризична бременост? ГАК или Чаир? Ви благодарам однапред
Во неделата 20ти ме породи со царски, мораше имаче природно требаше ама така наложи ситуација, др. Тантуровски-презадоволна. Пробајте нема да згрешите, јас случајно кај него се погодив без врски. Раната мислиш и не ми се познава, брзо станав на нозе(иако мислев тешко ќе ми оди) Секако има мн добри препираки за докторот, иначе е на ГАК. Посакувам убаво и лесно породување
Zdravo mamicki ke moze li nekoja od vas da spodeli iskustvo za poragaj vo Shtip koja se ima skoro porodeno kako pominala koj dr ja poragjal?