Ке одиш во Чаир на ЦТГ и ехо ,на тој ден кога е во амбуланта докторот што сакаш да те пораѓа. Ке те прегледа и ке се договараш за понатака. Е сега, како се на смени и кој доктор кој ден е во амбуланта незнам, распрашајте се.
И мене на ГАК сестрите ми сварија кафе претпоследниот ден. Не бев со врски, ниту со пари (пари ниту некој ми побара, нит јас се нудев да дадам). Инаку,тоа ми е најслаткото кафе што сум го пиела некогаш, ќе си го памтам
Леле јас турско немам пробано од позитивен тест па навака. А кај и да е ќе се породам. Во прво тромесечие од мирисот ми се лошеше,а не пак да помислам да пијам. Потоа немав желба и сеуште немам. Со првото бебе,пропив во 7ми месец,сега дури одбивно ми е,баш се прашувам дали ќе пијам после пораѓај пак
Може истата била на Гак и нас ни понуди кафе, како од мајка родена. И муабет со нас и кафе. Ретки беа таквите како нејзе
Meni za sega vodi bremenost dr Gjoreski i prezadovolna sum . Za porod ke idam vo sistina bidejki sum tamu pravila ivf . Ali za doktor imam samoubavi raboti da kazam .
Кажете ми која има искуство со др. Стојан Органџиски,Елма Абдула,или Игор Самарџиски….. за царски рез со првото бев кај Елма супер поминав после тие некои настани некако ми е страв за таму да се пораѓам а бременоста таа ми ја следи…. Ми остана уште малку време јас на никаде сум
Mene Elma pred 10 god vo Cair me porodi carski odlicno zadovolna sega vo privatna a neznam Kako e ama gledam dosta odat