Женски мислење за Чаир Илиевски или Гак Самарџиски?? Рано е сеуште но да прашам да знам од кај да барам врски за царски
Илиевски е цар. Толку бев исплашена од државните ,кај него поминав топ.Смирен,сталожен. Во целост Чаир се супер. За Царски не ти требаат врски . Ако имаш индикации се договараш со него и тоа е тоа. Само ке се распрашаш кој ден е во амбуланта кај него секогаш е фул.
Девојки, јас бев закажана во петокот кај др Иво Ќаев, читам по форумов го фалат, но на тој термин докторот не беше таму, бил дежурен и имаше замена др Маја Котева, шо исто ми се виде океј. Ми рекоа само дојди за една недела. Јас од каде да знам сега дали др Ќаев ќе биде таму во амбулантата, прашањето ми е дали оди некоја кај него за да ми каже неделава кога е прва смена во амбуланта
Се согласувам. Второ име и е накитената. Цело време ао злато е накитена и бунди носи. Од платата на ГАК што ја зима де таква како нејзе само за коса да ја влечеш.
Nikako da stignam da napisam za dr koja me poroduvase vo Cair dr Angela Janevska, prezadovolna vo sekoj pogled iskreno mi bese malku sube deka maticnata mi rece bila pomlada poneiskusna ama nema vrska, od cimerki doznav deka mn odamna rabote plus sama nekolku pati me barase za da se dog i za carski i kako sum deka fakase nova godina i bev otvorena i bebeto kako da sakase da se svrte, dr edna edinsteva bese so me posetuvase i kaj rodilkite. Mi bese strav deka citav skoro site se so vrski a jas nikoj ni znaev ni poznavav pa pominav odlicno
Ме породуваше со второто дете и ептен супер поминав.Цело време ме следеше,па дури и кога се породив дојде во соба да ме види.На Гак има стварно добри доктори.Со првото ме породи Кочовски.
Илиевски е врвот во Чаир за мене. Две патолошки бремености. Едно природно породување,и еден царски кај него. Уште еднаш се' да треба да повторам,пак би со него. Најпрекрасниот човек што сум го запознала е. Човечиште,па доктор.
Јас сакав или кај него или кај жена му Ива Малахова да се пораѓам и двајцата се океј. Додуша со никој немав проблем додека одев таму на прегледи за извештај. Напротив запрепастена бев од односот, за разлика тие во итна амбуланта што се боже мој...
Zdravo sakam da prasam koj zenski doktori se na GAK imam upat za utre tamu. Na upatot ne ja pisuva doktorkata ama prezimeto i bese na P kako Panajotovska ili taka nesto, ako e taa nekoj da mi kaze iskustvo onaka.Valjda ona i ke me poraga zatoa sto ke sum so carski.Blagodaram odnapred❤️
Маја Пејковска да не е? На преглед само сум била кај нејзе, фина беше. Друго не знам за неа, дека само за извештај за клексани бев.