Ана Данева ми го правеше првиот скрининг, само пофалби. Не верувам дека некој обратно ќе ти каже. Иво Ќаев, специјалност мислам му е патолошка бременост, ми се погоди мене додека лежев на патолошка. Престручен доктор иако мислам дека не сум му омилен пациент. Одлично искуство имам и со Иво и со Ана. Нема да грешиш ни ваму ни таму.
За скрининг имам и јас искуство со Ана. Беше малку дрска ама стручна. И затоа прашувам за пораѓај пошто јас и онака сум извадена од памет, само црни мисли некои па си викам уште ако е некој дрзок и да се дере завршив работа
Искуства со Ана Данева Маркова и Иво Ќаев Jas odam kaj doktorot na pregled, sum bila dva pati i zadovolna sum, pristupacen e objasnuva, ima razbiranje, za poraganje ke vidime, zosto nosam bliznaci posigurno mi e so eden lekar i da bide carski.
Не ја паметам како таква. На Гак, со секој што имав контакт секој беше стручен. Во добри раце си и кај Иво и кај Ана.
Jas imam odlicno oskustvo so d-r Kochoski me porodi so carski rez. Fin e da struchen, islushuva, dava sovet... Sher e na rodilni sali, moja preporaka za nego.
Ок е Шурлани. Сум имала неколку прегледи кај него,ми се допаѓа пристапот. Пораѓаше блиска природно,супер помина.
Сакам да слушнам искуства и препораки за добар доктор за породување на близнаци со царски,во Гак или Чаир,ако има да сподели некоја мајка.
Iskustvo so bliznaci nemam ama se porodiv Cair so dr. Saracini so carski. Pa pominaa 5 nedeli a jas ne ni osetiv deka sum operirana.
Искуства со Др Ана Данева Маркова за царски? Треба да си барам врски за кај неа или да отидам на преглед и така да договорам? Исто и искуства со било кој друг др за царски, било ГАК, Чаир или крајно Куманово.
Cair, dr Saracini. Iako iskreno bev so vrski sepak doktorkata bese super ne ni osekam deka sum operirana dosega. Me cekase do posledno prirodno ama moravme itno carski. Topla preporaka.
може ли некој да сподели искуство со Чибишева од ГАК. CTG ми е кај неа закажано, а немам ниедна врска никаде...