Истоо мислење имам и јас пред 5 години се пораѓав во систина со доктор Златко Палчевски и навистина најдобар доктор е многу посветен.Иако имав ризична бременост и тешко породување све помина во најдобар ред.Само пофални зборови за докторот.
Јас имав преубаво искуство со др. Дракулевски во Систина. Почнав со прегледи кај него од 13-14та недела и се породив царски бидејќи така мораше. Апсолутна препорака, опуштен, секогаш насмеан и максимално грижлив и достапен за секоја паника што ја имав Искусен доктор и прав професионалец, би раѓала уште 5 пати кај него.
Јас во Систина водев бременост и се породив природно кај др. Бојаџиев и супер поминав. За др. Корнелија што имам познанички со царски, исто супер поминале. На визита еден ден се погоди таа, фина беше. Мислам дека во глобала се Ок сите таму..
Супер е смирена, комуникативна, љубезна, многу пофални зборови за докторката, цела бременост ја водев кај неа и се породив пред година ипол природно супер е за следно пак би ја бирала неа..
Здраво, ме интересира дали ако првиот пат породувањето било со царски рез поради неупсешни провокации следниот пат може веднаш да се закаже царски на државна болница или ќе мора природно да биде? какво искуство сте имале? фала
Во принцип после царски не форсираат природен пораѓај, особено ако е и помала разлика меѓу порачајте, или ако е крупно бебето. Колку години ќе има поминато од царскиот?
Мислам дека е ептен скоро тоа породување, не знам дали некој би се нафатил на ова природно, директ царски
Vtor carski posle 10 godini,trgnav za prirodno ama dva dena bev so puknat vodenjak I bolki nema.Zatoa moraa carski,vo konusltacija so Dr.Kocovski
Мислам дека е малку, веројатно нема да ти се нафатат, порано форсираа повеќе за природно и покрај тоа што првиот пат бил царски, не сум чула да породат некоја природно после царски баш одамна. Сепак докторот ќе ти каже најдобро.
За породување не знам, ама сум била на преглед додека мојот доктор беше на одмор. Коректна, стручна, внимателна. Познавам особа што се има пораѓано кај неа, задоволна беше ама не знам повеќе инфо да ти кажам… Јас имам преубаво искуство со Ивановски. Секој ќе си каже за себе и според свое искуство, не се согласувам дека само Палчевски е врв во Систина, сите доктори што ги сретнав после и на визита беа океј
Не сум породена кај неа, ама бев на консултација и ми остави доста добар впечаток, убезна личност, темелно ме сослуша и прегледа.
Не, утре прашај си кога ќе си таму и ќе ти кажат, за останатите денови исто прашај на шалтер кој ден кој доктор е.