1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој гинеколог ве породуваше?

Дискусија во 'Бременост' започната од Viiiiip, 29 август 2010.

1. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    1.155
    Со првото бев договорена со него, ми ја следеше бременоста секогаш достапен и мн коректен.
    За жал дента кога ми пукна водењак ме извиси поради приватни причини и ми се погоди да ме породи доктор на смена - Едис Мујовиќ.
    Докторот беше срце, сега со второ ќе одам пак кај Едис.
    Инаку Илиевски е солиден доктор ама мене ми беше изгледа таква среќата и поради стресот кој го преживеав кога сфатив дека докторот во кој се крстам нема да дојде нема да сум пак кај него.

На blackdeath му/ѝ се допаѓа ова.
  2. HerbaJulia

HerbaJulia Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Да така и си мислев, меѓутоа читам на темава дека некои девојки оделе се кај ист гинеколог кога е на смена па затоа ме интересираше дали за ова врски се фаќаат или самиот доктор што ќе те види во 36та недела предложува наредно пак кај него/неа.
    Воедно знам дека и матичната може да те гледа и да ти прави ЦТГ до крај, па затоа и прашав доколку во последните недели сакаш на ГАК да одиш дали треба упат од матичен.

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.196
    Допаѓања:
    22.579
    Можеш и од старт ако сака докторот што ќе те прегледа на Гак , да се договорите за понатака да те следи. Ама ова ако сака.
    Мене матичната негде 34 та бев. Ми зема брисеви и ми кажа тука ние завршуваме, продолжуваш на Гак , кај др. што ме следеше.
    Си бев со неа во контакт јас и понатака со неа. Ама до крај се на Гак одев.

4. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    1.155
    Можеш да се распрашаш на форумов кој доктор е на смена и во која соба и да појдеш во негов термин.
    Откако ќе ти го земе картонот он почнува да те води и се договарате за следни одења

На HerbaJulia му/ѝ се допаѓа ова.
  5. HerbaJulia

HerbaJulia Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Јасно, ти благодарам на одговорот