Кој гинеколог ве породуваше?

Дискусија во 'Бременост' започната од Viiiiip, 29 август 2010.

1. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    456
    Допаѓања:
    1.097
    Со првото бев договорена со него, ми ја следеше бременоста секогаш достапен и мн коректен.
    За жал дента кога ми пукна водењак ме извиси поради приватни причини и ми се погоди да ме породи доктор на смена - Едис Мујовиќ.
    Докторот беше срце, сега со второ ќе одам пак кај Едис.
    Инаку Илиевски е солиден доктор ама мене ми беше изгледа таква среќата и поради стресот кој го преживеав кога сфатив дека докторот во кој се крстам нема да дојде нема да сум пак кај него.

На blackdeath му/ѝ се допаѓа ова.
  2. HerbaJulia

HerbaJulia Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Да така и си мислев, меѓутоа читам на темава дека некои девојки оделе се кај ист гинеколог кога е на смена па затоа ме интересираше дали за ова врски се фаќаат или самиот доктор што ќе те види во 36та недела предложува наредно пак кај него/неа.
    Воедно знам дека и матичната може да те гледа и да ти прави ЦТГ до крај, па затоа и прашав доколку во последните недели сакаш на ГАК да одиш дали треба упат од матичен.

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.006
    Допаѓања:
    22.025
    Можеш и од старт ако сака докторот што ќе те прегледа на Гак , да се договорите за понатака да те следи. Ама ова ако сака.
    Мене матичната негде 34 та бев. Ми зема брисеви и ми кажа тука ние завршуваме, продолжуваш на Гак , кај др. што ме следеше.
    Си бев со неа во контакт јас и понатака со неа. Ама до крај се на Гак одев.

4. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    456
    Допаѓања:
    1.097
    Можеш да се распрашаш на форумов кој доктор е на смена и во која соба и да појдеш во негов термин.
    Откако ќе ти го земе картонот он почнува да те води и се договарате за следни одења

На HerbaJulia му/ѝ се допаѓа ова.
  5. HerbaJulia

HerbaJulia Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Јасно, ти благодарам на одговорот