1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој гинеколог ве породуваше?

Дискусија во 'Бременост' започната од Viiiiip, 29 август 2010.

1. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    1.319
    Со првото бев договорена со него, ми ја следеше бременоста секогаш достапен и мн коректен.
    За жал дента кога ми пукна водењак ме извиси поради приватни причини и ми се погоди да ме породи доктор на смена - Едис Мујовиќ.
    Докторот беше срце, сега со второ ќе одам пак кај Едис.
    Инаку Илиевски е солиден доктор ама мене ми беше изгледа таква среќата и поради стресот кој го преживеав кога сфатив дека докторот во кој се крстам нема да дојде нема да сум пак кај него.

На Bluemoon1111 и blackdeath им се допаѓа ова.
  2. HerbaJulia

HerbaJulia Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Да така и си мислев, меѓутоа читам на темава дека некои девојки оделе се кај ист гинеколог кога е на смена па затоа ме интересираше дали за ова врски се фаќаат или самиот доктор што ќе те види во 36та недела предложува наредно пак кај него/неа.
    Воедно знам дека и матичната може да те гледа и да ти прави ЦТГ до крај, па затоа и прашав доколку во последните недели сакаш на ГАК да одиш дали треба упат од матичен.

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.718
    Допаѓања:
    24.082
    Можеш и од старт ако сака докторот што ќе те прегледа на Гак , да се договорите за понатака да те следи. Ама ова ако сака.
    Мене матичната негде 34 та бев. Ми зема брисеви и ми кажа тука ние завршуваме, продолжуваш на Гак , кај др. што ме следеше.
    Си бев со неа во контакт јас и понатака со неа. Ама до крај се на Гак одев.

4. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    1.319
    Можеш да се распрашаш на форумов кој доктор е на смена и во која соба и да појдеш во негов термин.
    Откако ќе ти го земе картонот он почнува да те води и се договарате за следни одења

На HerbaJulia му/ѝ се допаѓа ова.
  5. HerbaJulia

HerbaJulia Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Јасно, ти благодарам на одговорот

6. LjubicaJov

LjubicaJov Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2021
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki, dali ima nekoja iskustvo so Drakulevski vo sistina za priroden poragjaj?

7. Жане Ж

Жане Ж Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2020
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали можете да ми кажете искуство до д-р Роса Спасова во ГАК

8. Moon2021

Moon2021 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2021
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Dobar ginekog za carski rez so miom vo sistina se dvoumam megu dimitrov,pancevski I drakulevski

9. LeL15

LeL15 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    457
    Топла препорака за Дракулевски, и 10 да родам кај него би ги раѓала, многу е стручен јас немав миом ама го одбрав исто по препорака на други дел со ризични бремености/предвремен пораѓај, супер е.

На Moon2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Zakica88

Zakica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    77
    Здраво искуство со Златко Палчевски од Систина?

11. LeL15

LeL15 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    457
    Пребарај го презимето низ темава, има многу мислења за него генерално позитивни

На jagoda777 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jagoda777

jagoda777 Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.517
    Немам искуство со него, ама позитивни работи имам слушано за него, од блиски.

13. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.001
    Допаѓања:
    3.960
    Цимерката ја имаше породено, па го гледав кога досѓаше да ја види. Интересен лик 8) позитивен. На шала ги тераше сите мрачни сценарија, цимеркава беше со долг пораѓај што завршил со итен царски па имаше болки доста, ама човеков позитив ми се виде ептен она имаше најубави зборови за него

На Puffy2019 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Zakica88

Zakica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    77
    Баш како за мене каков паничар сум ми треба таков доктор :)

15. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.606
    Допаѓања:
    5.976
    и мојата цимерка Палчевски ја имаше породено со царски, доаѓаше често да ја види и ја го имам истиот впечаток дека на шала тераше цело време. иначе скоро сите мои другарки се пораѓаа кај него, некои и по две деца, сите се природно породени и сите се задоволни.

16. Zakica88

Zakica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    77

17. leogirl

leogirl Нов член

Се зачлени на:
    14 август 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Кога и како се резервира апартман во ГАК? На денот на породување или претходно најавуваш негде? Исто така на кој начин се стапува во контакт со докторот кој сакаш да те пораѓа? Дали матичниот гинеколог ти дава упат со термин кај него или пак бараш луѓе кој може да посредуваат за договор со конкретен доктор? Или може директно да одиш кај тој што сакаш да те пораѓа и се договараш? 39 недела веќе трет пат идам на преглед и цтг во ГАК во иста просторија( така ми беше наведено од матичниот гинеколог) и секој пат различен доктор е. Прегледот е максимум 3 минути (се е во ред дојди за една недела) и ниеден од досегашните доктори не ми влеа некоја доверба. По некое кратко истражување и потврда од неколку девојки за позитивно искуство, се одлучив за конкретен доктор, но незнам на кој начин да дојдам до него . Благодарам

18. Ena05

Ena05 Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.040
    За апартман не знам ама за доктор треба да имаш врски преку кои ќе дојдеш до докторот или да имаш закажан царски друго нема, кој ќе ти се падне на смена тој ќе те пораѓа.

На leogirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    5.250
    Допаѓања:
    10.752
    За доктор се стига или преку врски или преку закажан царски.

За апратман кажуваш на докторот, со тоа што, ако е гужва џабе резервацијата, со уште една си во соба ама па така не го наплаќаат, а имаш посета. Јас со второто бев во апартман со уште една, не ставија двете зашто беше гужва, а двете бевме со јаки врски. Кога ме внесоа мене во апартман, буквално ја преместија една ромка, за да ја донесат цимерката што ми беше после 1 саат.
    Разлика меѓу соба и апартман ти е што во апартман имаш фрижидер и посета. Друга разлика нема.

На leogirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ena0310

Ena0310 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    740
    Сигурно ли е дека во апартман има посета и од кога тоа ?
    Во 2022 се породив бев во апартман на Гак со цимерка, и немаше посета. Или па може не сум прашала ?