Ako veke imate zakazano termin za skrining,kaj toj idete kade vi e zakazano. Jas po preporaka na maticnata moja vtor skrining bev kaj dr.Igor Samardziski ,kaj nego mi bese terminot. Doktor vo godini e ,ne zbori mnogu ama i toa malce sto ke go kaze zlato vredi. Sekoja sreda od 8h do 11h on e vo ambulanta za fetalen skrining
Дали некоја се породила скоро со царски кај др.Бојаџиев во Систина? Имам многу убаво мислење за докторот, ме следи и сакам да ме пораѓа, па добредојдено би ми било искуство. Читав на предходните страни некои искуства ама добив впечаток дека се сите природно. Предходно имав трауматичен природен пораѓај на ГАК, и ден денес после 5 години си имам последици од истиот, така што за второ природно нема шанса да се одлучам.
Јас имам два царски кај Бојаџиев, пред 3 и 5 години. Одлично поминав, супер доктор. Ако имаш прашања, слободно пиши со лесно
Некој да сподели искуство со др. Мимоза во Охрид за царски? И дали знаете како е приемот, дали од вечер или истиот ден?
Jas se poragjav carski so doktorkata i super pominav ...Mi kaza na koj datum da dojdam , priem mi napraja vo 8 sabajle, vo 11 se porodiv