Ako veke imate zakazano termin za skrining,kaj toj idete kade vi e zakazano. Jas po preporaka na maticnata moja vtor skrining bev kaj dr.Igor Samardziski ,kaj nego mi bese terminot. Doktor vo godini e ,ne zbori mnogu ama i toa malce sto ke go kaze zlato vredi. Sekoja sreda od 8h do 11h on e vo ambulanta za fetalen skrining
Дали некоја се породила скоро со царски кај др.Бојаџиев во Систина? Имам многу убаво мислење за докторот, ме следи и сакам да ме пораѓа, па добредојдено би ми било искуство. Читав на предходните страни некои искуства ама добив впечаток дека се сите природно. Предходно имав трауматичен природен пораѓај на ГАК, и ден денес после 5 години си имам последици од истиот, така што за второ природно нема шанса да се одлучам.
Јас имам два царски кај Бојаџиев, пред 3 и 5 години. Одлично поминав, супер доктор. Ако имаш прашања, слободно пиши со лесно
Некој да сподели искуство со др. Мимоза во Охрид за царски? И дали знаете како е приемот, дали од вечер или истиот ден?
Jas se poragjav carski so doktorkata i super pominav ...Mi kaza na koj datum da dojdam , priem mi napraja vo 8 sabajle, vo 11 se porodiv
Здраво, дали знаете како може да се дојде до др. Миле Тантуровски, зашто матичен гинеколог не може да закаже кај него, а со првото се погоди дежурен и ме породи он и сум презадоволна. Фала ви однапред.
Sakam mislenje od doktori na gak no prvicno za nenad lazarov i ivo kaev. Ako ima nekoj podobar preporacajte
Дали може некој да сподели искуство за пораѓај кај доктор Слободан Дракулевски во Систина? Фала ви многу
Јас сум трудна со второ, со првото ме породија со царски во Ремедика, сега би сакала да де пораѓам во чаир или на гак но немам познат ниту искуство со некој гинеколог, би сакала топла препорака ваша за некој доктор и ако може некоја членка со царски ако е породена со прво и второ бебе да ми пише во лп
Јас имав преубаво искуство кај него, цела бременост исто ми ја водеше, на крај мораше царски да се породам. Да раѓам уште 10 кај него би ги родила, и од тогаш наваму одам само кај него на редовни прегледи и за се што треба, многу е респонзивен и телефонски и на вибер. Посебно ти го препорачувам ако си паничар, за такви ко мене само доктор како него е решение
Фала ти многу на одговорот. Мене ми беше баш во мисла дали е достапен телефонски, каков му е односот затоа што имам некои предрасуди (а и искуство со повозрасни доктори) дека не се многу многу учтиви, да речам не те есапат, не ти објаснуваат и слично. Да не звучам претенциозно, ама за 3000+ евра пораѓај сакам некој да ми објасни, да не речам тинтра и да ми обрне внимание.
Некој да сподели искуство породување кај доктор Зоран Илиевски во Чаир и Ненад Лазаров во ГАК. Ви благодарам ♥️