Има тема за гинеколози, но таму најчесто се споделуваат терапии, дијагнози, упати и препораки за добар гинеколог. Оваа тема ја отворам со цел да си помогнеме меѓусебно да избегнеме непријатни искуства, несоодветен третман и евентуални сериозни пропусти. Споделете ги вашите лични искуства со гинеколози од кои не сте биле задоволни и доколку сакате, накратко објаснете зошто.
Др. Филип Исјановски- Ултрамедика, јас бев 7г кај него редовно и на крај сега во бременост ми даде терапија која не ни требало воопшто да ја пијам. Порано беше многу по добар, сега е катастрофа. Ниту ти одговара саалам на прашањата, ниту ти ги праќа брисевите во лабараторија, а порано правиш брисеви и он сам си организираше да ги однесе или да ги земат. Да не ја споменам мајка му, жената е да, многу добар ембриолог, али однесување има катастрофално, нон стоп приговара, знае да тресне некоја глупост што не ја личи реално, не сака да те дослуша. Еднаш седам и разговарам со него и жената иде и ми вика ајде оди си виде дека немаш ништо. Човекот беше топ на почеток, сега не знам, ептен ужасна услуга има, а се гледа дека е добар гинеколог. Се дури мајка му е таму многу пациенти ќе си изгуби.