Гледам. Драма и хорор,посебно ги обожавам филмовите базирани на вистинска приказна, а понекогаш и комедија.
Обожавам да гледам филмови. Дома си имам приватна колекција и ги имам секакви: комедии, хорори, драми, акциони, анимирани ... Најмногу сакам да гледам комедии, а кога сме во друштво гледаме хорори па сценарија си правиш во главата па дур се вратиш до дома се нешо ти се чини дека некој те следи, дека 1 саат пешачиш, срцето 100 на саат, а оддалечен си само 5 мин Поззз
не сум некој фанатик по филмови, ама со нетрпение ја очекувам премиерата на Сексот и градот 2, на крај на недела ќе го прикажуваат во кино, јееееееее
Гледам филмови во слободно време .. Омилен жанр ми е комедија Порано бев баш филмоман но сега немам толку време ...
Порано не гледав многу филмови, освен шпанскине серии ама во последно време се почесто гледам филмови или на двд или на HBO омилен жанр ми е комедија а имам гледано и неколку хорори, и више никогаш ПАК хорор!!!
Гледам секакви со исклучок на некои тешки психолошки трилери или пак акции со тепање,пукање и такви ствари
Јас обожавам да гледам филмови секоја недела купувам имам до сега 135 филмови купено и уште планирам Најмногу сакам комедија и хорор. А за омилени филмови не можам да одвојам има многу што би ги гледала одново и одново и одново.
Блубери , па кога ќе видиш поевтино е да си купиш филм (мислам дека има за 50 , 80 , 100) отколку да симнуваш и да трошиш многу нет
Купувам зашо нетот ми е зафркнат на секои 5 мин паѓа конекцијата и неможам на раат да симнам еден филм . инаку ги купувам за 40 ден ефтини се
Па не се сложувам со тоа дека е поефтино.Значи секако плаќаме интернет.Мене интернетот ми е неограничен.Месечно симнувам по 20-тина филма може и повеќе.Го гледам филмот и го бришам,единствено ги зачувувам оние подобрите. А и плус тоа цедињата веќе излегуваат од мода,и нив ќе ги снајде судбината како и дискетите.Значи се е миновно. Ова е мојот став за купувањето на филмови.Никогаш не сум купила филм и нема ниту да купам , бидејќи од секогаш за мене тоа е било бадијала давање пари.Ова е мое мислење
Многу гледам филмови и тоа од сите типови. Мајка ми не сака толку да гледа и затоа постојано ми се чуди како сум можела толку да ги гледам .
И јас купувам филмови за 50 денари...Нетот ми е ограничен,не планирам да ги потрошам 15 гигабајти уште првата недела и после да имам бавен интернет цел месец.
Јас не гледам филмови, многу ретко. Едноставно досадни ми се. Се наоѓам некогаш во расположение кога не ми се прави ништо друго освен лежење на кауч и заѕверена во телевизор, ама не многу често. Најчесто ги гледам преку распуст кога дремам до 9 сабајле додека сите спијат. После цел ден го преспивам.