За добар филм секогаш имам време покрај обврските дете, работа обавезно секој ден по еден хорор или трилер или мистерија.Последен филм што го гледав http://www.imdb.com/title/tt1288558/ добар тинејџерски хоррор ама снимката беше од камера и така нервозна не го изгледав до крај.Ќе чекам подобра снимка. Да се надоврзам дека секогаш филм гледам сама исе внесувам потполно во него,а за интернетот пред некое време го сменив на неограничен бидејќи оние 90 ГБ што ги имав не ми стигнуваа....
Филмовите ми се нешто слично како музиката. Јас не познавам личност која гледа повеќе филмови од мене.
гледам филмови а посебно кога сум на распуст..ме опуштаат највеќе сакам комедии,романтични и тинејџерски филмови
Многу гледам филмови .. посебно ги сакам комедиите, некои филмови со цртани ликови, тинејџерски филмови и др ..
Обожавам да гледам филмови и серии, кога би можела (да немам толку обврски), по цел ден би била пред ТВ . Порано (кога на МАХ ТВ беше ограничен интернетот), се убивав од симнување на филмови и серии, ама сега (кога имаме неограничен интернет) си гледам online.
Каков жарн на филмови сакате? Мистерии и теории на завера ми се омилени, ама си сакам и добри комедии. А гледам се освен хорор.
Каков жарн на филмови сакате? Најмногу сакам комедии и романтични филмови. (Иако повеќе сум за комедии) А најмногу мразам хорор!
Јас пак обожувам да гледам хорор,додуше немам многу време,со обврските околу децата и домот,ама кога имам време за филмови гледање,тогаш или гледам по фокс или си пуштам некој хорор и си уживам,онака со изгасено светло и сама со себе.
Кој не гледа филмови? Секако дека гледам филмови, хоби ми е тоа, ако спаѓа во хоби такво нешто. Најчесто гледам филмови според расположение. Доколку сум тажна гледам некој тажен, да се исплачам. Доколу сум среќна гледам романтични комедии или комедија. Доколку сакам нешто длабоко, гледам драми и психолошки, да направам вежба на мозокот. Кога сум бесна гледам филмови со тепачки, акции најчесто. А кога сум во друштво си гледаме хорор, тоа стално.
Манијак сум за филмови, ако немам обврски секој ден симнувам некој нов и го гледам навечер. Најчесто гледам хорор, но сакам и комедија и трилер.