Стомакот највеќе!!.. Колку и да се дебелам тој си стои рамен. Деблината ми иде во задникот и нозете но не сум ни толку дебела. А да и устата многу си ја сакам и веѓите исто..
стомакот.Многу често вежбам внимавам што ставам во него и се би направила за да го задржам ваков како што ми е сега,диетите кои ги применувам поради него ми прават проблем за задникот кој почнува да ми се рамни но има вежбички и за него па и него го средам некако
Мојот вечно од роџење рамен стомак и мојот вечно од роџење заоблен голем задник. И очињата, многу убав пријатен нежен бла бла поглед сум имала Спојлер Само уште овие мои глупави нозе да се поиздолжат бар уш малце
Па малку се, ама да видиме... Имам преубај ножни ноктиња и прстиња, мазна петага, глуждовите исто, нагоре вајани листови, колена-сон, бутче и кукче мх мх, газе - Лопез може да ми го баци, а и Мара ми е најубава искрено, тоа паралелно иде со лепотата на петагата. Па струкче ко песочен часовник а стомаче ко авионска писта, папоче најубо ко бисерче, груда - уф, пука, грб ко што секоја сонува, рака - гипс-картон вајана, долги прсти ко за пијано и гитара створени, со ноктиња најубај, рамења авион, долго, тенко вратче со бебешка косичка од позади, преуба вилица, то полна усна ко три Џолиња, а то зуб, то осмех - па сунце сија ил ја се смешим? Јаболчници ко најубавите јаболка, мало, бебешко носе ко пуфче, крупно око, сјајно и заводнички поглед под густа трепка, то една веџа остра, па чело, уши ко школки со најскапоцени бисери. А косата? Па то долга, густа коса што имам, грива бре! Едит: Исто и слепоочниците и зглобовите на рацете ми се прекрасни и си ги обожавам. Кисче за нив. Воглавно тоа...друго не ми текнува...
Тело.. Па задникот - секако. Не си го сакам само јас - сите ми го сакаат. И другарки и другари. Секундарни ми се стапалата, а од лицето - очите и усните.
ако пишам дека сакам се во моето тело ке мислите дека сум нарцис... затоа...хмм.. задникот,стомакот,нозете , и целото лице
Па јас би реклаа.... очите (крупни зелени очи со густи трепки ) , косата (бујна, прекрасна кафена боја, краевите се малку посветли од остатокот на косата, а тоа и го обожавам), имам рамен стомак , немам некој колку долги ноџиња, али не се ни прекратки, слаби, затегнати, ни дамка целулит, ии колената исто (мајка ми ми вика дека имам совршени колена ) .