Најмногу си ги сакам градите, оти ми имаат убава форма и доволна големина во однос на висината и тежината. Исто си го сакам и мешето, секогаш ми е рамно, пу пу машала На се друго можам маана да најдам
Уфф, од каде да почнам Нозете, задникот, очите, косата, дланките, усните и градите (иако не се големи, мило ми е што се порпоционални )
стомакот ,нозете и очите стомечни си имам и си се дивам мнг си ги сакам.. нозете,си иам бутчиња,ама па мускулите многу ми се познаваам. I'm feelin' sexy and free! А си иам зелени очи и си ги сакаааааааааааааам а и веѓите не ми се лоши,според тоа што повеќето девојчиња од мој клас имаат стварно дебели гајтан веѓи,јас имам ептен тенки иако не ги чупам
Да не испаднам као некоја сега но искрено мислам дека сите си се сакаме себе. На мене ги сакам моите очи, нозе, задникот и убаво формираниот стомак ... Но ги мразам ПРЕГОЛЕМИТЕ цицки кои неможам никако да ги намалам
-Стомакот. Имам цврст, стомак, со незабележливи плочкички и секогаш ми е на прво место. -Цицињата хаха. Не се премали, ни па преголеми балони, таман. -Очите, коси очиња, абе јапонче Абе цела сум најубава, ама ај да не се фалам за се, само 3 издвоив