уста, насмевка, гради, стомак, нозе итн ... ма за се сум си благодарна ... коа жена води грижа за своето тело тогаш секогаш ке биде задоволна со својот изглед )))))
Nozete definitivno najmnogu i non stop si se gledam kade i da nacekam ogledalo deka vezbam podolgo vreme posle zadnikot za koj najcesto dobivam komplimenti , inaku celata si se sakam ama ete tie mi se taka delovi so koj sum najgorda
* Видов што сум коментирала малку поодамна во темава и незнам како сум можела да ги заборавам дланките ептен си ги сакам, и прстите на рацете стварно си се гордеам со нив, долги, тенки, женствени
Целата си се сакам најмногу моите чоколадно големи очиња, устето, носето, половината и стомакот и нозете ама и косата < не ми е ваква хаха
Море,море, да не знаев дека е ова Македонија,ќе мислев дека сум на некој венецуелски форум. Штоправат, кадесе тие згодни девојки кога се шетам по град?! Малите прстиња од ногата,оти не морам ни да ги лакирам! И петите!Никад не ми пукаат!
^ Aман па и ти, не им лепи комплекси на девојчињата Aјде да не сум офф топик пак ќе кажам носот Tака добар ми е, малечок
Си го сакам целото телоо. А и фацата комплетно.Еве ако баш мора да издвојувам тогаш коста , очите, градите и задникот.
Нозете,градите,очите и ништо друго сеа за сеа за кратко ќе си ги сакам и забите-коа ќе ги исправам,косата коа ќе ми порасне,и стомачето коа ќе се намали
многу сакам што сум висока (се од кошарката најверојатно хD) и што имам долги нозе истотака и задникот си го сакам,хах