Па јас си се сакам целата, сериозно да, ама одразот во огледало е проблем или кхм ова фали, тоа не ми треба, целулитче вака така и на крај еден куп комплекси, шала. Задоволна сум што немам големи кукови, ете признавам си ги сакам такви какви што се , обликот на лицето и тоа што имам мали стапала.
Стомакот многу го сакам Рамен дека ми е, а сакам малце и плочки.. ама многу малце.. Ќе почнам да вежбам пред лето.. И нозете ги сакам така-така хах
Целото тело!! Имам долги нозе,тенка половина(на која другарки ми забележиле стомачни ) и добро обликуван задник. Не би се пожалила со ништо освен со лицето...
истоо и јасс а ова со стомачните и мене ми викаат така..обожаваат за стомак да ме фаќаат да не се фалам ама ствв ги имам ама не се мн големи средни..
Се сакам целата! Кратките, прави и слаби ножиња, подигнатото балонче ( газенце) , стомакот- струкот, малото салце на стомакот, градите, рамењата, грбот, вратот, образите, по малку искривените ушиња, очите, веѓите, густата коса, усните, големкото носенце, кое уствари и не е толку големко. Ма целата си се сакам, нема дел што го мразам. Ма најлепша сум, мајке ми И како можев да го заборавам челото Да, имам рогови на челото, во чудна форма е