Широките рамиња на кои обожаваат да се бесат и тегнат полните усни со кои и Скарлет Јохансон би имала field day, тоа веѓите кои иако не се природни средени, со минимална корекција би направиле и Том Круз да си го свитка опашот (го почувствувавте ли моментот на целосно отсуство на скромност?) стегнатиот ми задник, тероризиран од женската популација во четирите години средно. Час физичко му беше хорор филм, гребан, помодрен, со женски прстиња на него, трауми трауми... грб, грбчина ипол за кој ме зезаат дека треба да се прошируваат вратите дома за да поминам рацете со полуистакнати вени кои за жал вокабуларно дефицитарната раја често ми ги споредувала со наркоман, а си изгледаат сасвим мажествено и навежбано бе! малата бемка под левото око, која иако не ја сакав како помал, со тек на време, ми прирасна на срце стомакот, кој истовремено си го сакам и ме нервира дека ми пружа толку отпор, на толку пожртвување и вадење душа нејќе да прифати 6 pack, само до 4 pack попуштил до сега Цел си се сакам а истовремено мрчам за секој дел од мене.
Дефинитивно мојот задник е мојата гордост.Косата и забите исто така си ги сметам за мој најголеми украси, додуше не само јас туку и комплиментите најчесто ми се насочени на овие работи.
Газето бе Не е баш газе, туку газиште Заедно со бутките... Струкчето си го сакам бе, само уште градите да ми беа уште малку поголеми, па да бидам згодна ко Мерлин Монро И косата си ја сакам (ако плакам за да се фарбам црвена), ќе си умрам ако ми се уништи природната руса боја. И бојата на очите и кожата. И само да кажам дека сакам што сум си бела
Секој дел од телово си го сакам! Најмногу забите, очите, нозете и косата. (најмногу комплименти им се доделени на овие делови )
Да беше темава кој дел највеќе си го мразите ќе се инзаприкажев. Ич не си го сакам телово, све у половина и стомак ми иде .И нешто у гз По долго размислување ај да кажам очите (зеленки мои), усните, косата и грудите, народно кажано ци*ките
Задникот, многу си го сакам. Отсекогаш е мој адут, другарките ми викаат дека имам задник како патлиџан , тркалезен и подигнат. Навистина си го сакам, не ми е дебел, убаво ми е заоблен и немам стрии, среќа кога се поправив па ослабев не ми успука.
Кхм, кхм... Косата плава моја мнооогу си ја сакам. Очите убави зелени тие. Градите или ци*ките кажано по нашки абе големи се да. Прстите на рацете тенки и долги. Абе тоа само си сакам , ама многу си ги сакам сите ми ги фалат Викаат дека сум имала убава уста и убав задник по нашки г‘з .. ама некако не ми се свиѓат газо не газ него газиште иха..Ама ете..Ипак ме фалат па сеа..
Ноџињата кои порано беа чкорчиња, сега веќе заличија на нозе. Очите најмногу. Газето тртлесто, кое го запустив. Косата ако се смета за дел, и то.
Насмевката од билион долари, евра и франкови, на која знам дека ниту Лоалович не може да и' одолее, иако се прави џек. Долгите нозе, иако прачкасти, арни се. И тенкото половинче, кое никако не можам да го сврнам, ама си се допаѓам со такво - слабичко и без спојлерчиња. И косата си ја сакам, ама бидејќи моментално е во опаѓачка состојба - лута сум и' !
Хм, последниве неколку месеци сум станала толку нарцисоидна, па долго време ми требаше додека да одлучам кој дел најмногу си го сакам... Еве на прво место нека биде газето...Заоблено, слатко и доволно за фино да ги пополни фармерчињата Многу си ги сакам и очите...Погледот со моите бадемасти очи како срна, што успева да улови многу машки срца, си го обожавам Ај уште едно и доста ви е...Устата...Мојата полна, сочна уста на која сјајот и е заштитен знак...
Ма се си сакам на мене Ама коа веќе треба да издвојам иако е тешко ке се одлучам за очите кои ми се плави со долги извиткани трепки, на кои тешко некое машко да им одолее затегнатиот задник и градите дефинитивно Јако фаци4е сум секако