Хмм па не сум многу размислувала за кој дел го сакам почесто размислувам за кој дел го мразам и ме нервира x) Очите, газот, градите, половината, па да се каже и нозете иако не ми се баш по кеф хахаха.
Цело тело си го сакам облини посебно колковите струкче, задник, груди, раце, нозе целосно реално сосем сум задоволна
Секој треба да се сака таков каков што е . Сите имаме мани и доблести. На моето тело најмногу ги сакам градите, ''облинките'', устата .
Лицето. Целото лице, очите, усните. Сметам дека имам убаво, нежно и впечатливо лице, а и други тоа ми го велеле. И косата многу си ја сакам исто како и лицето. Не дека телото не го сакам, само бутчињата ми се мааалку дебелки а и не сум баш висока, 163 цм, тоа не ми се допаѓа.
Аххххххххх... се си сакам па си ја сакам устата, така полна месеста, потоа газето заоблено и тртлесто половинката тенкичка, може и луда ке ме направите ама и грбот си го сакам многу, лицето нежно и чисто без мозолчиња, соодност висина со тежина абе ви кажав се си сакам задоволна сум си од се ... немам некои посебни поплаки