Јас на мене све си сакам!! не сум некој нарцис па да си викам најубава сум! ама навистина све си сакам на мене!! најмногу очите и косата!! Секој треба да си се сака себеси без разлика каков е.. затоа што ако не се сакаш ти кој ќе те сака на тој начин??
Денес кога се бањав, сфатив дека имам убаво тело. Се си сакам бе! Особено моето Џеј Ло (како што милувам да си го наречам јас) газе
Си го сакам телотоо. иако имам мали гради Но многу ми имаат кажаноо...дека сум слаба..па за тоа сега ке направам некои измени..(ке се здебелам). Само да ве прашам да не се добие целулит од тоа што наедаш ќе се здебелам? Фала.
Во глобала се ама ако треба нешто да издовјам тоа е грбот и газето а најмлаце стомакот оти имам малце меше
Си го сакам целото тело, такво какво што е - несовршено. Но највпечатливи ми се очите бидејки имам мнооогу долги трепки а и бајаги крупни ми се. И нозете, нив не можам да ги заборавам. Сите ми ги фалат зошто се бајаги долгички а и прави, и немам ни грам целулит а јас ваква останувам
Па градите, нозете, и оној дел од телото што, кога ке се спомне на тв оди еден звучен сигнал пип. Навистина сум му бескрајно благодарна на бога што тој, дел од телото ми го дал баш онака совршен што ни јас да сум бирала подобра не би одбрала.
Дечки почнувам да си ги сакам градите! Некако како потпораснати да ми се Али ако утре мојата психа реши дека пак ми се смалиле не си ги сакам повеќе! И косата си ја сакам! И веќе никогаш не ја шишам така глупаво на степени и веќе нејќам да се фарбам црвена! Мада сега сум малку како барби у косата
Косата, долга ми е до половината рамна црна и си ги сакам дупченцата кои ми ја разубавуваат насмевката