Oчите мои фини, лепи, тртлестиот задник. Туф туф што убав се напраил, не беше ваков. И ноктите си ги сакам, и формата и бојата на косата си ја сакам. Ете толку.
Во принцип задоволна сум си од своето тело.Си го сакам телово. Али најмногу си ги сакам очите,не дека се нешто посебно дека имаат некоја необична боја...Обични ми се кафени,но многу ми се закосени како јапонче сум
Мххмм.... Па ајде да реча дека најмогу си ги сакам своите очи, усни ,заби, нокти, косата , половината и задникот.
Исто само без половината. Широчка ми е половината . Ама се изненадив кога се измерив и имам намалено цели 4,5 цм за пет месеци. Со вежбање секако.
Па ако кажам дека си се сакам целата можеби ке ги укрстите очите и ке мислите дека сум нарцис,м? Ама не! Си ја сакам косата и лицето.Пеѓите кои ме прават посебно нежна и ми одговараат многу со косата. Рацете и нозете бели,мазни и тенки.Убави колкови и испупчен задник.. Тенка половина и рамен стомак.. Е сега малце градите ми се мали,. али во споредба со мојата висина,добри се.Ми одговараат.
Јас најмногу си ги сакам:Газето нозете очите забите јас се си сакам ама овие ми се најубави делови од телото и нај си ги сакам
Моментално градите Спојлер туф, туф шо ми се убај , да не ги урочам пу пу пу....ама за 6-7 месеци не знам дали ќе си ги обожавам
Па со оглед на тоа дека ослабев 6 кила.. ми се истушија градите и задникот ) Омилен дел па што знам..иако не е совршено телово си го сакам онакво какво што е целосно и дебело и слабо ^^ Ете можеби да издвојам струкот..