Мозокот. До пред некое време беше задницата,ама умре џуптинот што ми ја фалеше и сега само ми остана сама да си го фалам ова совршенство од мозок. "Ги замолувам лесно гадливите и потресените да не ја отвораат сликава, бидејќи ќе се уплашат и не сакам како Киро Глигоров на душа да ги носам. " Спојлер
Нозете, а посебно листовите. Кога ќе си ги видам така крупнички горе во бутините, па како одат надолу се' послабички, но мускулести, абе мхмх занес. Исто може да се речи дека си ја сакам косата зашто ми е природно плава.
на прво место очите, задникот, половината, нозете и ноктите, и градите си ги сакам ама можат да бидат малку поголемки за еден број.....
Очите најмногу си ги сакам После тоа нозете, а бидејќи сум одбојкарка имам убаво оформени раце со мали мускулчиња И косата секако
Јас најмногу го сакам стомачето, очите, рамењата(убаво ми стојат мајчки со голи рамења) и косата ако си имам мноогу проблеми со неа ама некогаш пак ептен си ја сакам ))) и така
никој од познаниците нема да ми поверува ако кажам дека си ја сакам косата: па еве.. ја сакам и тоа многу истотака си го сакам задникот,долгите нозе,стомакот и устата.
си ги сакам очите.формата на очите.устата носот,нозете,гузицата и половинчето.дечкомими вика многу убаво половинче и газе сум имала.и последица од тоа газе ме вика газлеее
...тешко е да одвојам нешто од моето прекрасно тело, но она за што имам добивано најмногу комплименти а и самата си го обожавам се очите(преубави ЗЕЛЕНИ, нема некој што не паднал на мојот поглед), усните(полни, убави доволен е само сјај на нив за да блескаат) целосно целото лице,ТЕНОТ ЧОКОЛАДЕН мешето и половината(извајани) ииии дефинитивно ЗАДНИКОТ е она на што секој подолго време го задржува својот поглед!!!.....(ќе заборавев да ја издвојам и КОСАТА која си ја обожавам и обожавам да ја средувам секој ден различно).....Имајте го се ова и комплиментите и наклоноста на припадниците од вашиот и од спротивниот пол ви се ГАРАНТИРАНИ!!! но најважно е најпрво самите да си го сакате своето тело исто како мене
Па во последно време задникот, почна да добива некаква убава форма која никогаш не сум ја имала Си ги сакам очите, иако не гледаат убаво (носам диоптриски леќи)