Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да ослабам во половината . Имам широка карлица ама и целулит Може некој да ми каже вежби стриктно за овој дел ?
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да го здебелам задникот, малце нозете и рацете. Се.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да го ослабеам задникот, и нозите ( бутовите ), а не сакам да здебелеам ништо.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да ги ослабам рацете и нозете, не сакам ништо да здебелам.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Моментално ми смета постпородилното стомаче, ама не ми е на листа на приоритети. Во глобала задоволна сум со телото
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да го ослабам тој проклет спојлер што мислам и анорексија да имам ќе си седи таму. Едноставно не мрда, а ја немам воља изгледа до толку да се замарам со тоа. Сум пробала со вежби и слабеење, ама попрво ќе се исушам отколку тоа да го скинам. Или ја нешто правам погрешно или не знам што е работава. Другите делови се ок, може да ги затегнам уште малку.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Стомакот и бутчињата би да ги снема,од другото сум задоволна
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? СРЦКИ, за против целуит МН ВОДАА и МАЛКУ СОЛ! исто така и вежбии...
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Стомакот и колковите да ги намалам. Ма добар ми е стомакот бе.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Коа ќе ослабам сакам да ослабам цела. Од фаца до петици
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да си ги здебелам рацете, се друго ми се допаѓа
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Си сакам да си ги ослабам бутовите, имам мускули од возење точак ама и по малку салце Толку