zdravo,sakam nesto da ve prasam,site imaat problem so oslabuvanjeto a jas so zdebeluvanjeto...neznam sto da napravam za da se zdebelam ...a pritoa pusam i nemozam ama bas nikako da gi ostavam cigarite..pomos?!
zdravo zenski, sakam da prasham dali znaete kade ima vo sk korset za "waist training" za namaluvanje na polovinata ?
Sakam zadnikot da go zacvrstam ne zdebelam. Slaba sum vitka samo gaze mi fali. I opsto da vezbam za zategnuvanje za zdravje... Ama pusta mrza...xD
Сакам да ги здебелам рацете. Коската на раката ми е слаба, а па кај зглобот помеќу раката и дланката....подобро да не кажувам.... Пред една недела започнав со вежби за раце, бидејќи имам тегчиња од по3 кг. па се надевам ќе има резултати. Ако не ги здебелам со мускулна маса,тогаш со што? Со сало?Не фала!
Не сакам да задебелам нешто, ниту пак да ослабам нешто. Газето е затегнато, само стомачето да го затегнам уште малку.
најмногу проблем околу стомакот и бутовите.... пробувам диета ама не сум баш најмногу издржлива... еден најмногу два дена и потоа пак по старо
Дефинитивно тоа би биле бутовите. А исто така, рацете во горниот дел и малку стомакот... Како и не би, кога накачив 4-5 килограми
немам потреба ништо да ослабам, а сакам усните малку да ѓи здебелам и градите нормално другото се е таман фала богу