Сакам поголеми бутови и малку поголеми гради. Но со тек на време си се засакав и си се прифатив ваква слабичка.
Uff.. stomakot da mi go snema .. od bremenost mi ostanaa i zalam sto ne se pazev so hranata i sega mi ostana..
исто исто стомакот после бременост ужас. Ја жалам што не носев мидер а ми рече гинекологот што ме породи носи да не ти остане стомак ама ја паметњакович не
Не е до мидерот верувај . Јас не носев ниту првиот ниту вториот пат со два царски реза немам стомак . Други фактори играат улога мидерот нема некоја голема важност .
Сакам да здебелам нозе раце и задник )) Јас колку што знам и имам работено за долнс облека и читано многу за мидери не можат они да го спречат тоа што останува после бременоста и се тоа. Он во моментот само затегнува, за такви после бременост зс стомакот да остане рамен си има други работи ама тие се и поскапи а не вредат. Мислам дека е подобра опција да не се грижите многу сепак сте донеле детенце на овој свет и телото се променило тоа е мое мислење
Најголем фактор е физичката активност пред и после пораѓај и секако качените килограми . Јас после две родени деца од кои едното пред два месеца нема ни да претпиставиш дека сум мајка а не дека бебе имам . Единствен потцетник на тоа дека скоро сум родила е линеа неграта на стомакот која со време ќе исчезне . Муабетот ми беше дека тоа со мудерот е гола вода и нема зошто членката да се кае што не носела .
Јасно ми е дека со вежбање ќе го средам ама полесно ми е да мислам дека е до мидерот кај мене и малку генетика е и додека бев 40кг пак имав стомак ми се чудеа другарките ама тоа е. Се додека со здравјето сум во ред и маж вика дека сум му секси не се замарам