Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Можеби сум таман, ама бар 2 килца да симнам. Ајде ќе биде и тоа, цело лето е пред мене, возење велосипеди, играње, трчање...
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? САаааамо нозете и бутовите да ги ослабнам .. Ништо друго неќам
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? хм....сакам да ослабам во стомакот....а да закачам некое килце на задников е толку....
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? лелеее јас сум за слабеење бе девојки, тоа целулитот го има во секој дел од моето тело.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да ги здебелам малце нозете и барем малце кај градите друго топ сум
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Стомакот, не можам да си го поднесам, дека сум слабичка стомаков ме прави како трудна да сум
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Спојлериве ! Еве ги,ви мафтаат,ѕиркајќи од фармерките
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Да го ослабам долниот дел од стомакот, спојелрите и пределот околу куковите, не дека сум премногу дебела тука но мислам дека би било поубаво да се намали за неколку инчи, ама како кога јадам.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Не сакам да задебелам нешто, ниту пак да ослабам нешто, од таа страна се е топ. Газето е затегнато, само стомачето да го затегнам уште малку и за посовршена нема да се сметам, хаха
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Да ги ослабам колковите,бутовите и листовите.....а може и спојлерчинава.....а и малку да имам поголеми гради нема да е лошо
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Не ми е јасно каква улога има : rofl : на крајот од насловот? :geek: