Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Екваторот,спојлерот...како сакате наречете го...стомакот де.
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Сакам да ги ослабам малце бутовите и да го затегнам стопмакот ама се ближам кон целта со помош на аеробик. Навистина ми помогна
Кој дел од телото закате да го ослабете/здебелите? Да ги ослабнам бутовите е тие ми е проблем и газот ама ајде де.. овој газ не е од праз како што би рекле старите
малце стомакот да го зацврстам, и долниот дел од грбот или половината ама нешто не оди брзо, треба време -а мене не ми се чека
И јас сакам да се извишам исто како Белибер, да ослабам не зашто и онака сум доволно слаба, освен да ми исчезнат спојлериве на стомаков, друго ништо, и нозеве да ми се маалку подебели, другово помалку или повеќе ми се допаѓа.
SAKAM DA OSLABAM KAJ STOMAKOT !!!!!!!!!!!!!! sum vezbala na orbitrek 2 nedeli i zaprev ! neznam zosto sigurna sum deka i vie pravite taka ke se zaletate i posle ke zaprite so vezbanje oslabev 2 kila AMA "ZA SREKA" bez problem si gi vrativ sega pocnav da koristam edna dieta 5 dena 3 kila pa da vidime dali ke e efikasna a ako nekoj ima dokazano efikasna dieta za 6-7 dena neka mi ja kazi ve molam