Да го зацврснам стомакот, инаку доволно е слаб. Да ги подослабам нозете некако...дебелки ми се бутчињата. И нив да ги зацврснам. И малце надлактицата да не се тресе кога мафтам
Мешето, гзот и нозете да ги ослабам. И секако сакам да ги зацврстам истите. Малку ќе бидам оффтопик ама морам да ви кажам . Ме зафркаваше братучедами дека во врата сум влагала 15 минути. 5 минути пред мене стомакот, 5 минути јас, и 5 минути по мене доаѓал задникот . Ќе си ослабам бе и јас!! Битна е желбата, нели?!
Дефинитивно листовите, горе бутовите малку, да го смалам и обликувам задникот и да ми беа маааалце рацете послаби. хаха вака се сакам да ослабам, само со стомакот сум задоволна. Но да бирам од сé само едно, тогаш дефинитивно ЛИСТОВИТЕ.
Само стомакот...ми остана после бременоста и никако да ми се израмни,а претходно сум немала ни грам вишок на него,преубав ми беше.....сега се би дала да ми биде таков ама никако да ми успее тоа
Predlog nekoj kako da se zdebelam ?! mnogu oslabev za dve godini izgubiv 16kg premnogu e i nemozam da si gi vratam.. mnogu grdo se custvuvam vaka koga bev podebelka mi bese mnogu poubavo... piam b6 b-kompleks.. ama efekt nema.
И мене ми е потребно нешто такво... Нагло ослабев , би ве замолила ако знаете некој посебен режим на исхрана или било што друго за здебелување да ни кажете. Би ви била вечно благодарна! Очајно ми е потребно тоа Особено би сакала бутовите и задникот, тоа најголем проблем ми прави...