Сакам да ги ослабам рацете , имам мускули онака малечки на рамената , бицепс и трицепс ( ама тие се скоро неприметни , псвен ако ја испружам раката нанапред ) . ама покриени ми се . ако имате некои вежби ве молам кажете ми фала однапред
Сакам да ослабам во бутовите, пред две години ги воведов овесните снегулки за појадок и ослабев 12 кг рамномерно но сеуште бутовите ми доагат до израз
да ослабам неќам ништо..доволно сум слаба а сакам да здебелам многуууууу малце во бутовите ,задникот,градите..
Сакам да ослабам во стомакот и ова спојлери ли како се викаат, love handles. А да се „здебелам“ во задникот и куковите.
Очајно сакам да се здебелам во нозете пошто не ми се во склад со гзот направен ми е огромен,одам во теретана кревам по 100 кила,а мускулот ми е потечен ама нанапред...И многу се нервирам...А и нешто друго,сакам да си ги искршам коските кај спојлерите за да ми се помали
да ослабам во стомакот и нозете а нема да биди лошо и градите малце да ми се намалат ама јас само во задникот слабеам