Би било добро да ослабнам 4-5 килограми и да го намалам стомакот! Ама никако да се ставам на диета Јадам ли та јадам Ќе биде густо пред одморот
Аххх,маки најголеми со стомаците ! За побрзо слабеење на стомак најефикасно е вежбање и притоа да си обвиете најлон околу стомакот или некој од оние широки фатирани појаси што те потат....сеа јес да ќе се препотиш ама барем ќе слабее стомакот А за гради зголемување незнам колку е можно ама најдобра вежба за зацрснување на гради е да се постават рацете пред себе со дланките споени к(како кога молиш) и со левата дланка да туркате кон десната,а со десната кон левата
Sakam barem malku da se zdebelam ama neznam kako..sakam da imam ubav zadnik i noze isto taka Jadam za da se popravam ama ne biva... Mozebi vie imate idea kako da se popravam ve molam kazete..:/
Ахх имам салце на грбот значи кое никако да го симнам... Ослабнав доста ама се во други делови од телото а салцево на грбот никако да ми го снема... Не знам више што да правам,многу е грдо особено кога носам костим за капење си стојам нормално и си виси салце,црцка..грррр
sakam spojlerive da mi gi snema ne sum debela imam malku salo ne se poznava ama spojlerive me nerviraat mnogu