Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој е вашиот најголем сон...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од cveke123, 9 април 2012.

1. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Да бидам успешна , да имам добра работа , семејство , добар маж и слатки дечиња и да заминам на пат околу светот .Малку барам :D

2. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    320
    да завршам факултет да се запишам да постдипломски,да стекнам знаење да патувам да имам добра работа и да се омажам со тој што го сакам ,дечиња,куќа,коли итн :D

3. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Да бидам среќна со тој што го сакам и семејството да ми е секогаш насмеано и среќно :)

На N1ky му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    да сум здрава и жива и јас и моите најблиски, се останато со труд и ако си паметен ке го имаш.

На N1ky му/ѝ се допаѓа ова.
  5. antoanets

antoanets Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Моментално, да отворам сопствена винарија :lol: .

6. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Да бидам здрава, успешна и самостојна жена. Што ќе може да си ги дозволи сите помали и поголеми луксузи што ќе ги посака благодарение на својот труд. Да имам здрав и близок однос со луѓето што ги сакам. Да изградам цврста фамилија, што ќе се држи заедно. Да имам постојана среќа тоа ми е најголемиот недостижен сон. Зошто среќата е најмалку постојана.

На prettyliar и N1ky им се допаѓа ова.
  7. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Да успеам во животот, да бидам реализирана, независна жена, а сето тоа ќе можам да го остварам само доколку имам добро здравје. И секако, добро здравје да ги служи и моите најблиски. Сакам само да имам еден убав, пристоен живот кој ќе ми пружи можност за задоволување на моите не толку големи потреби (па и за понекој луксуз) :)

8. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    да завршам со факс. да се омажам за сегашниов господин и да си створам фамилија, да си отворам сопствен кафиќ и да напишам книга..(книгата е почната до 50 страна сум..ако некогаш ја допишам девојки ќе добиете по еден примерок ) :D

9. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Да бидам среќна, да бидам успешна и да ме служи здравјето. Друго не сакам. Ако ова го имам, се само ќе си дојде..

10. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Да си најдам убава работа, добар маж кој што ке ме сака почитува и се останато и тоа ми е сосема доволно. Се останато ке си дојде само. А да, и да си ги изживеам годините најубаво што можам.

11. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Да го завршам факулетот пред се, а потоа, да бидам самостојна, успешна, да ја имам работата за која посакувам цел живот, убава плата итн.

И после тоа, да си оформам семејство, да живеам во убава куќичка (онака како што си ја имам замислено јас) и до мене да имам маж кој ќе ме почитува и сака.

А паралелно на ова, сите околу мене да се здрави, среќни, задоволни и сложни. Се ќе си биде на свое место ако има разбирање и почитување.

12. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Да завршам факултет.. не не прво средно па факултет.. :D Да одам у Париз,Лондон,Копенхаген, и така да го прошетам светот..Да имам едно дете и тоа да биде машко со убави сини очички.. :angel: :$

13. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    ИМАМ МНОООГУ ЗНАЧИ МНОГУ СОНОВИ АМА НАЈГОЛЕМ ВЕРОЈАТНО МИ Е ДА ПАТУВАМ ПО СВЕТОТ :D
    САКАМ ДА ОДАМ НА ПОСЕТА НА МНОГУ, МНОГУ МЕСТАА АА ИНАЧЕ СИ ИМАМ И БЕЗБРОЈ ДРУГИ СОНОВИ... :D :D :D :D :D

14. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Имам најмногууу соновии тое сакам да патувам да одам во австралија сиднеј кај мојот брачед.1
    имам другии сонови т.е сакам да појдам кај едни 1D и да патувам во Лондон, Париз, Доминиканска р. и така да се прошетам по светот.
    имам и другии кои неможам да ви кажамм..
    1 сон сум имала кошмар! :devil: ;( :^)

15. elimonkey

elimonkey Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2013
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    7
    Ухх колку соништа имам јасс..
    Првин да завршам средно па да се запишам на факултет
    Да завршам факултет да си најдам убава работа , потоа да го прошетам светот незнам тоа ми е еден од најубавите сонови , посебно да ја посетам Шпанија.
    После да си оформам семејство , со убав маж кој ќе ме почитува , и цени , да сме среќни , здрави , да има разбирање и почитување<3

16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.743
    Мојот најголем сон е кога ќе пораснам да имам маж кој ќе ме сака премногу и ќе имам дечиња кои ќе личат на него.А и најважното,да имам среќа и здравје. :)

17. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Да има правда во светот првично.

Ама пошто то е буквално невозможно, сакам да успеам на работно поле, да прошетам на многу места и да имам богато (умствено богато) семејство...

18. Velvet

Velvet Активен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    11
    Да постигнам во животот се што сум посакала, да имам успешен живот поминат во интересни моменти, необичен и вреден за биографија можеби :lol:

19. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    -Да одам во Мајами
    -Да одам на концерт кај Енрике
    -Да имам голема куќа
    -Да имам огромен плакар облека ;)