да не паѓам на испити за еден бод ! да патувам многу многу до швајцарија, русија , тропски плажи и да бидам среќна
Да го проживеам животот најдобро што можам. Да патувам низ целиот свет низ сите континенти и острови. Да сум средена од глава до петици. Да завршам училиште и да дипломирам. Да престанам да се дружам со лицемери и дебили али шта чеш коа цело одделение такво. Да не зависам од машко!
Имам многу но ајде еве еден кој навистина би сакала да ми се отвари е да седнам зад возачкото седиште на BMW M6 макар на еден ден.
Армин ван Бурен да ми дојде дома и после да ме однесе кај него во студио додека го реализира неговото радио-шоу A state of trance, да бидам до него додека пушта музика на некоја журка во Амстердам. Едит: И да го гушнам еднаш бар! Никогаш. Знам. Ама сепак сон е.
Имам повеќе желби како на пример да имам убава куќа, скромна на некое романтично место, па кога ќе посакам малку мир и спокој да си отидам таму и да уживам.. А како мала сонував да бидам позната личност, пеачка, глумица (најчесто тоа беа глумиците од шпанските серии) Неостварен сон ми е да го прошетам светот, да истражувам , да ги посетам сите убавини кои ги нуди природата...
Да патувам насекаде низ светот, да им помагам на гладните деца од Африка. Таму некаде да копаме со врвните археолози, да истражуваме, да најдеме некои стари фосили или подземни одаи...потоа да си отидам во некој од моите хотели. Да се одморам убаво и да се разбудам покрај мојот сакан.