Да станам светски познат диџеј, можеби ќе се оствари.. Тој да ми биде дечко. И за двете имам можност да ги остварам, барем се надевам, но засега се неостварени.
Да ја разрешам мојата егзистенцијална дилема у врска со се што постое.Да добијам одговор која е целта на хуманоидната раса и кој стои зад завесата на оваа куклена претстава.А исто така желба ми е да ѕирнам во тајните документи на НАСА
Да отидам во Ирска и да ја прошетам цела (што се надевам ќе се оствари), и да студирам на Тринити (за жал ќе остане само пуста желба).
Прецизирај што... да те имам на ум Ем желба ќе ти исполнам, ем ќе ме одмениш Се реплицира во темава? Да не ме караат пак
-Да напишам книга..не дека е неостварливо туку јас сум пребирлива за правиот момент и вистинската идеја.. -Да имам вистински сопатник да откриваме не толку посетени места а многу посебни...наоѓам премногу убавина во таквите места -Неостварен сон последен и најважен..да се разбудам во подобар свет со вистинско човештво каде секој има добра мисла Можеби ќе биде некогаш
Да бидам балерина Да живеев и да бев млада во Југославија поточно Сараево или Белград ,во осумдесетите, да одев на свирки на ју рок групите што ги слушам
Да ја објавам мојата прва книга.. Да имам свој моден веб сајт или сајт на кој ќе пишувам. Да патувам. Да одам на курс за турски јазик. Да се запишам на часови по танцување.