Na nekolku godini da menuvam mesto na ziveenje i tamu da rabotam nesto kako humanitarna rabota (sto bi se reklo koga mi se saka).
Па не знам,на пример да имам моќ да ги акнам од земја арогантниве,умислени,пребогати луѓе што ги омаловажуваат останативе..и овие паметни што изиграваат со тоа што ке понижат некој за себе да се издигнат...гревчина..
Да симнам -5 (минимум) Да бидам животен тренер Да владеам со Германскиот Да ја посетам Шпанија Да добијам возачка Да ги завршам постидипломските Да се бавам со рачни изработки (во слободно време) ............................................................. Се што можеш да замислиш можеш и да оствариш.
Да ослабам и да ја задржам таквата витка линија па макар и 10 деца да износам и родам во меѓувреме Да патувам низ светот Да живеам 1 година во Русија Да му бидам комшивка на Еминем ( минимум 10 години ) Да најдам работа која ќе ме исполнува и ќе уживам додека работам
Да заминам Австралија или Канада и таму да си најдам работа која ќе ме исполнува! Да се омажам и да имам барем две деца.Мислам дека сонов ми е реален и дека небарам многу.
Јас и мм да си купи ме кука каде ке си живееме срекни со едно две дечиња ) и нормално сами за конечно да се осекам како во свој дом.....и нормално здрави и живи ))