Неостварен сон ми е да си имам рамен стомак, колку и да се трудам неможам да успеам, а можеби не се трудам доволно за тоа. Кога тогаш ќе се оствари сонот не му ја мислам И друг неостварен сон е да сум богата.. МИЛИЈАРДЕРКА! Најмногу од се го сакам тоа, не ми треба ништо ама баш ништо. Само парите ќе ми бидат доволни да си стекнам повеќе нешта во животов.
Да си од одам Македонијава, сакам некаде далеку Австралија, Канада, да постигнам нешто во животот и да си ги повлечам и моите натаму
Kако мала мн сакав да бидам пејачка Али кој и да ме слушне се жали, така да тоа дефинитивно ке ми остане неостварен сон... Во останатите соништа верувам, не се откажувам од нивната реализација. Верувам дека можам да постигнам се што сакам и да живеам како што секогаш сум сакала... Само нека се редат полека коцките, имам трпение јас
Да ослабнам и да се стегнам, да имам многу пари и да одам секој ден на шопинг, трајна депилација.. и да живеам со некое јако друштво на јако место
Да бидам здрава , да не ги изгубам саканите , да го видам Башер , и да немам долг на животот . (повеќе желба од сон )
да одам во шпанија и да видам делфин во живо а воедно и да го допрам. Спојлер Но сеуште сум со надеж дека ќе ми се остварат тие желби,нели надежта последна умира,но сепак умира
Да бидам популарна Да живеам во Мајами Да продадам куќа 100 милиони евра Имам уште 100 и ако бројам уште ќе ме фати ноќта .
Да одам во Милано и да гледам фудбал во живо помегу A.C MILAN и INTER ....и нормално да изгуби ИНТЕР.... е тогаш ќе плачам од среќа