Мојот неостварен сон е следниов : _ Огромна плантажа со лимони и кафе, кај шо би ми работеле само црнци (И тоа најзгодните ке ги одбирам само од светов ) , и само они би работеле . У сонот секако ја сум газдарица, ама од оние почуствителните, на робовите мои ке им наредам да работат преку ден без мајци И случајно ако би видела дека некој се изморил би го пратила у моја вила чисто онака заедно да би се одмориле . Да секако би им пружала и масажи и сите такви работи ... Воопшто нема да сум лоша, е сеа за камшици само коа ке бидат немирни ама по газето само ке го употребувам . Ххххххх и така дечки.. Мој неостварен сон е ова
Мојот (засега) неостварен сон не го кажувам, затоа што нема така да се оствари. А ќе го остварам... I promise.
Мојот неисполнет сон, е многу нереален,невозможен и се што содржи една негација пред него, али ај да си го кажам. Да присуствувам на Оскари и сите камери да се вперени во мене како газам на црвениот тепих со некој гламурозен фустан. Да фрчат апарати и утредента на насловни страни да сум, на најпопуларните списанија. Сето тоа проследено со номинација за најдобра главна женска улога. И да не добијам, ајт, битно да сум најубаво облечена, најубаво нашминкана, со добра фризура.. Да блескам
сакав да продолжам со учејне,,несто спорт или музика многу сакав со тоа да се занимавам.. али животот носи се,,дали можеме или не тоа е...
Да избегам од сите тука и да заминам во Барселона... таму да живееам и да работам и да ја сретнам љубовта на мојот живот Алексис Санчес знам дека никогаш нема да ми се остварит... никогаш
да ставам ранец на мене и да тргнам некаде без план,да прoшетам секаде...да ме нема еднo три четири месеци
Како се викаше тоа.. Skydiving ? Е тоа го многу сакам ! ај мош ке ми се остваре некој ден http://www.youtube.com/watch?v=xFEN7BQ7Zus